Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ma doare foarte tare stomacul in perioadele de stres. Este vorba doar de stres sau exista o problema reala?

Adaugata in 06-12-2013 de Mariana
Ma doare foarte tare stomacul in perioadele de stres. Este vorba doar de stres sau exista o problema reala?
A raspuns Nae in data de 06-12-2013
Pai probabil ca este o problema care in perioadele de stres se declanseaza. Nu ar trebui sa neglijezi. Poate e vorba de un reflux gastric sau o gastrita ceva.
A raspuns Viorika in data de 06-12-2013
Poti sa incerci sa controlezi si stresul cu ceva, ca poate el e cauza. Pe fond de stres poti sa declansezi probleme gastrice care devin cronice. Incearca cu ceva naturist si vezi daca merge, daca nu apeleaza la medic.
Produs Recomandat Acidophilus with Psyllium
Acidophilus with Psyllium
Lactobacillus Acidophilus CaliVita® la cel mai mic pret online. Probioticele refac flora intestinala, ajuta la sanatatea intestinului. Constipatia / diareea pot aparea datorita unei flore intestinale perturbrate
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Produs Recomandat ProbioBalance
ProbioBalance
ProbioBalance CaliVita® la cel mai mic pret online. Flora intestinala poate fi perturbrata de administrarea antibioticelor, Probioticele acidophilul lactobacili bifidus trateaza arsurile stomacale si balonarile ajuta digestia si absorbtia intestinala Probiobalance CaliVita

Adauga Raspuns

*   = 7 + 1