Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ma confrunt cu o stare de oboseala continua si as dori sa incerc ceva natural. Ce imi puteti recomanda?

Adaugata in 05-12-2013 de Gheo
Ma confrunt cu o stare de oboseala continua si as dori sa incerc ceva natural. Ce imi puteti recomanda?
A raspuns Vio in data de 05-12-2013
In primul rand trebuie sa analizezi putin anumite aspecte din viata ta: daca dormi suficient si bine, daca esti stresat, daca ai alergii, daca esti supraponderal, daca faci excese alimentare, etc. S-ar putea ca oboseala sa ti se traga de la unii dintre factorii astia. Poate sa mai fie si din cauza unor afectiuni, cum ar fi probleme cu tiroida, diabet, infectii etc. Cel mai indicat ar fi sa intrebi si un medic, iar ca ajutor natural poti folosi suplimente naturale care contin multi nutrienti pentru a primi tot ce corpul are novoie. Studiaza pe internet sau cere sfatul cuiva competent.
A raspuns Mira in data de 05-12-2013
Poti sa incerci suc de noni, se tot vorbeste de el peste tot ca este bun pentru stari de oboseala si multe probleme de sanatate. O vecina de-a mea ii da copilului pentru imunitate, pt ca nu isi permite sa cumpere pentru toata familia, si a zis ca e foartre multumita de rezultate. Copilul e mult mai vioi si receptiv si nu mai raceste asa usor.
A raspuns Didona in data de 08-01-2014
Ia un supliment de multivitamine, singur te ajuta sa te pui pe piciaoare. La mine functioneaza intotdeuna. Nu e rau sa faci si niste analize sa vezi daca lipseste ceva anume important.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 08-01-2014
verifica fierul si calciul, astea sunt importante. Eu iti zic pt ca am avut pt cu ambele si tot asa rau m-am simtiti.

Adauga Raspuns

*   = 7 + 6