Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am o gastrita care tot apare si de care nici un medic nu m-a ajutat sa scap definitiv. Aveti vreo sugestie?

Adaugata in 05-12-2013 de Vanda
Am o gastrita care tot apare si de care nici un medic nu m-a ajutat sa scap definitiv. Aveti vreo sugestie?
A raspuns Aurel in data de 05-12-2013
Imi pare atat de cunoscuta problema, ta, parca a devenit un cliseu la multi oameni. Si eu aceasta problema. M-am indopat cu atatea pastile si degeaba, in final tot acolo ajung, cred ca imi distrug stomacul si de la atatea pastile. Am citit ca uleiul de oregano poate fi de mare ajutor daca problema este o bacterie. Actioneaza ca antibiotic natural. Am citit un forum in care in zicea ca a rezolvat o gramada de cazuri de dureri de stomac si gastrita. Cel mai mult m-a facut sa cred ca functioneaza faptul ca sora mea l-a folosit pentru alte probleme o perioada de vreo 2 luni si a zic ca , coincidenta sau nu, de atunci nu mai are vechile pb cu stomacul, adica tot o gastrita, dar pentru care ea nu facuse nimic.
A raspuns Natalia in data de 05-12-2013
si eu am gastrita si sunt la astadiul in care tot umblu pe la doctori ca sa gasesc un leac. Sper sa reusesc, daca nu o sa apelez si eu la ceva naturist. MAcar stiu ca nu ma mai intoxic cu tot felul de medicamente degeaba. Eu stiam ca e foarte bun pentru dureri in gat uleiul de reogano, ca distruge bacteriile si iti ia durerea cu mana. Ma gadesc ca acelasi efect il are si pentru stomac.
Produs Recomandat Acidophilus with Psyllium
Acidophilus with Psyllium
Lactobacillus Acidophilus CaliVita® la cel mai mic pret online. Probioticele refac flora intestinala, ajuta la sanatatea intestinului. Constipatia / diareea pot aparea datorita unei flore intestinale perturbrate
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Produs Recomandat ProbioBalance
ProbioBalance
ProbioBalance CaliVita® la cel mai mic pret online. Flora intestinala poate fi perturbrata de administrarea antibioticelor, Probioticele acidophilul lactobacili bifidus trateaza arsurile stomacale si balonarile ajuta digestia si absorbtia intestinala Probiobalance CaliVita

Adauga Raspuns

*   = 8 + 5