Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am o anexita cronica de care nu mai reusesc sa scap. Exista vreun tratament naturist care m-ar putea ajuta?

Adaugata in 29-11-2013 de Raisa
Am o anexita cronica de care nu mai reusesc sa scap. Exista vreun tratament naturist care m-ar putea ajuta?
A raspuns Mioara in data de 29-11-2013
In primul si in primul rand ar trebui sa mergi la medic care cel mai probabil iti recolteaza o secretie sa vada care e cauza anexitei si sa iti recomande tratament. Daca te-ai tratat si totusi recidiveaza e util sa folosesti un tratament naturist pe termen mai lung ca sa te refaci. Din cate stiu eu, uleiul de oregano este foarte bun pentru anexita, dar nu numai. Poti sa intrebi un homeopat, care poate sa iti recomande un tratament adecvat, care poate sa fie alcatuit din mai multe produse naturiste.
A raspuns Marieta in data de 02-12-2013
Eu pentru anexita am urmat un tratament naturist timp de 3 luni care consta in ceaiuri, bai de sezut si ulei de oregano intern. Astea le-am inceput odata cu tratamentul antibiotic dat de doctor si dupa ce acesta s-a terminat, am continuat pana la 3 luni cu naturist. Cred de data asta chiar am reusit, pt ca a trecut aproape jumatate de an si nu a mai revenit problema.
Produs Recomandat Noni Lichid
Noni Lichid
Noni Sirop de la Calivita® este un suc natural cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar al organismului, tratarea depresiei, anxietatii, tulburari de somn, dureri, schizofrenie, migrena.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 3 + 1