Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce tratament naturist pot folosi pentru constipatie?

Adaugata in 27-11-2013 de Sabrina Nicolae
Ce tratament naturist pot folosi pentru constipatie?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 27-11-2013
Eu folosesc cereale bogate in fibre dimineata, si nu mai am aceasta problema. Din fericire exista destule remedii naturiste, dar important e sa il gasesti pe ala bun pentru tine. Daca nu merge prin alimentatie, exista suplimente nutritive care functioneaza, Cauta pe internet.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 03-12-2013
Cafeluta de dimineata este sfanta, pentru cei care o consuma. Eu mai folosesc si miere cu lapte, tot dimineata. Daca tot suntem pe site-ul asta cu produse naturiste, puteti sa incercati cevai de aici daca cafeaua nu functioneaza. Cred ca ceva cu fibre ar functiona foarte bine.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
O lingurita de miere pe stomacul gol cu 15-30 min inainte de masa e sfanta. Cel putin la mine functineaza mai bine decat cafeaua. Mi-erea trebuie sa fie de calitate, cat mai autentica.
A raspuns Darra in data de 20-12-2013
Multe fibre si multe lichide si ai scapt de constipatie. Dimineata poti sa manaci cereale, ca si ele contin fibre, sau poti sa iti fac un kocktail din fibre...sunt mai multe variante de a consuma fibre, dar e important sa se consume si apa multa, minim 2 l pe zi.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
Achidophilus cu psillium e un supliment bun pentru contipatie.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
Sa nu uitam si de miascare, e sfanta pentru digestie. In general oamenii sendentAri au probleme cu digestia. Niste miscare in plus nu ar strica, pe langa diverse leacuri.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
Cura cu fructe si apa e garantata, dar sa aveti grija sa nu dati in extrema cealata. Cura se refera la faptul ca 3 zile consumi exclusiv fructe si apa, fara altceva. Asta e si o modalitate de detoxifiere. Indicat ca fructele sa fie mere cat mai multe si fructe usoare, exclus banane si chestii de genul.

Adauga Raspuns

*   = 7 + 0