Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am probleme cu acneea, ce m-ar putea ajuta?

Adaugata in 26-11-2013 de Maria
Am probleme cu acneea, ce m-ar putea ajuta?
A raspuns Denisa in data de 26-11-2013
Mie mi-a facut bine crema cu extract de melc. Imi place ca imi simt pielea confortabila si nu se mai irita. Usor, usor dispar toate petele inestetice si se mai curata fata. Pentru tenul cu probleme si care se irita cel mai inteligent e sa iti gasesti un produs pe care pielea ta il agreeaza. Din propria experienta, nu sunt prea multe.
A raspuns Ana Maria in data de 02-12-2013
Pentru acnee sunt foarte bune mastile cu argila si lamaie pentru ca curata foarte bine tenul de imburitati si inchid porii. Eu am o rutina a mea care da rezultate bune: de doua-trei ori pe saptamana fac masca cu argila si lamaie, si de 1-2 ori masca cu drojdie proaspata pe care o diluez putin cu o lotiune astringenta. Aproape pe fiecare zi imi tamponez faza cu ceai de musetel si galbenele dupa curatarea fetei si imi aplic o crema usoara, care imi face bine. Sper sa va fie de ajutor. La mine functioneaza.
Produs Recomandat Beauty Formula
Beauty Formula
Tratament par, piele, si unghii cu suplimentul naturist Beauty Formula. L-cisteina si L-metionina, care se afla in compozitia produsului, formeaza circa 95% din par; prin urmare, pot contribui semnificativ la mentinerea structurii sanatoase a parului

Adauga Raspuns