Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce alimente sa consum ca sa reduc efectul nociv al fumatului?

Adaugata in 25-11-2013 de Geony
Ce alimente sa consum ca sa reduc efectul nociv al fumatului?
A raspuns Marcy in data de 25-11-2013
Pai antioxidanti cat curinde. Acuma depinde si ce iti place tie, lista de antioxidanti este lunga. Sunt cateva fructe diastea exoctice, precum Goji,sau frutele de padure care sunt puternic antioxidante. Mama mea ia suplimente alimentare cu antioxidanti, i-a recomandat cineva, si se simte mai in forma, nu mai e asa obosita si ofilita.
A raspuns Bubulina in data de 03-12-2013
Mai bine lasa-te de fumat. Si dupa ce te lasi corpul mai are nevoie de mult timp sa se refaca complet, dar e cel mai inteligent mod de a te proteja. Din fericire exista atat de multe lucruri care pot sa te ajute, incat nu e voie sa zici "nu pot" daca vrei.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-01-2014
Exista si suplimente cu antioxidanti create special pentru a te proteja de efectul nociv al fumatului, in cazul in care nu ai de gand sa te lasi de acest viciu. Smokerade e un astfel de supliment, pe baza de anrioxidanti .
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-01-2014
Cel mai bine ar fi sa nu mai fumezi....
A raspuns Maya Maria in data de 20-01-2014
Intr-adevar, ce daune produc tigarile nu stiu daca poate ceva repara. Gandeste-te mai bine si poate iti dai seama ca renuntatul e cea mai buna solutie.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-01-2014
E simplu de sfatuit, dar greu de facut. Eu nu pot sa mai las, dar fumez mai putin si iau antioxidanti, Atata timp cand sunt sanatoasa, nu ma gandesc sa renunt, pt ca e o relaxare de care am nevoie.
Produs Recomandat Noni Lichid
Noni Lichid
Noni Sirop de la Calivita® este un suc natural cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar al organismului, tratarea depresiei, anxietatii, tulburari de somn, dureri, schizofrenie, migrena.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns