Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce crema imi recomandati sa folosesc pe timp de iarna pentru ten mixt?

Adaugata in 25-11-2013 de Maya
Ce crema imi recomandati sa folosesc pe timp de iarna pentru ten mixt?
A raspuns Ligia P in data de 25-11-2013
Tenul mixt catedata e cam greu de satisfacut, pentru in diverse situatii il simti si gras, dar si uscat, si iritat...e greu sa gasesti ceva ca sa ii mearga bine. Mie imi merg foarte bine cremele pentru ten sensibil, care nu au chimicale cu reactii neplacute pe piele si care, de obicei au o consistenta hranitoare, dar delicata, fara sa incarce fata.
A raspuns Anisoara in data de 04-12-2013
Eu tot timpul folosesc creme de la plafar, fara parabeni. Unele substante chimice din creme creaza tot felul de neplaceri la tenul sensibil, iar tenul mixt este de obicei un ten sensibil. E cam greu sa recomanzi o crema anume. din propria experienta, crema potrivita o gasesti doar dupa ce incerci, fiind atenta la anumite detalii cand alegi. O crema care mie imi face foarte bine, tie poate sa iti mearga prost, deci cel mai bine e sa o testezi tu si sa descoperi care e. Important e sa gasesti o crema cat mai putin sintetica. Mie iarna imi merg foarte bine cele cu miere si extract de melc. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Produs Recomandat Beauty Formula
Beauty Formula
Tratament par, piele, si unghii cu suplimentul naturist Beauty Formula. L-cisteina si L-metionina, care se afla in compozitia produsului, formeaza circa 95% din par; prin urmare, pot contribui semnificativ la mentinerea structurii sanatoase a parului

Adauga Raspuns