Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum sa scapam mai repede de racelile din sezonul rece?

Adaugata in 20-11-2013 de Mario
Cum sa scapam mai repede de racelile din sezonul rece?
A raspuns Ana Maria in data de 20-11-2013
Si eu racesc des in perioada asta cu viroze, dar de obicei imi revin cu vitamina C. Inainte la orice raceala bagam nu stiu cate medicamente, si nu stiu daca chiar ajutau cu ceva. Am ramas doar la vitamina C si cred ca pe mine chiar ma ajuta. Eu fac cure lungi, in tot sezonul rece consum vitamina C.
A raspuns Anca Sera in data de 14-01-2014
In primul rand trebuie sa incercam sa ne intarim imunitatea inainte de aparitia virozelor. Exista foarte metode naturale de a face acest lucru. De asemenea alimentatia si starea de spirit buna sunt doia aliati puternici pentru o imunitate de fier.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 14-01-2014
Intr0adevar stresul are mare legatura cu imunitatea si trebuie lucrat si la acest aspect. Ca sa functionam bine avem nevoie de un echilibru fizico-psihic. Incercati sa va schimbati atitudinea si stilul de viata, si corpul vostru va reactiona mult mai bine la toate bolile existente.
A raspuns Vega in data de 14-01-2014
Suplimentele pe baza de gheara matei si zinc sunt eficiente pentru imunitate, sunt aliatul meu de nadejde. Intr-adevar si o stare psihica buna conteaza. In perioadele de stres tot organismul devin slabit si vulnerabil.
A raspuns Vica V in data de 14-01-2014
Nu stiu cum reusiti voi sa vas intariri imunitatea si sa nu mai raciti, la mine nu a functionat nimic pana acuma. Care e secretul?

Adauga Raspuns

*   = 4 + 2