Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Are acidophilus efecte secundare ?

Adaugata in 16-10-2013 de Tudor I
Are acidophilus efecte secundare ?
A raspuns Giulia S in data de 16-10-2013

Acidophilus, nu are cum sa aiba efecte secundare, aceste bacterii fac parte din microflora de la nivelul intestinelor. Lipsa acestor bacili conduce catre o digestie proasta.
A raspuns Jeni in data de 16-10-2013

Toata lumea stie ca antibioticele au efecte secundare. Cele mai cunoscute efecte ale antibioticelor sunt faptul ca "omoara" toti bacilii de la nivelul stomacului, si creaza arsuri. Bacteriile - probiotice sau prebiotice - acidophilus refac aceasta flora intestinala normala. In consecinta aceste bacterii nu fac rau, din contra, lipsa lor ne face rau.
A raspuns Dr. George V in data de 16-10-2013

Se presupune a fi o contraindicatie, insa nu este demonstrata. Se crede ca persoanele care au avut interventii chirurgicale recente la nivelul intestinelor, daca ar suplimenta prin alimentatie acidophilus exista riscul unei infectii. Din punctul meu de vedere, risc exista pentru tote persoenele care au asemenea interventii, iar consumul de iaurt, care este o mancare usoara si care contine acidophillus, nu prezinta riscuri majore. Oricum in situatia aceasta este cel mai bine sa fim prudeti, in alte conditii, nu putem vorbi de contraindicatii.
A raspuns Marica Elena in data de 17-01-2014
Categoric nu, decat eventual in cazul prezentat de domnul dr George V. Folositi-l cu incredere!
A raspuns Vicuta in data de 17-01-2014
Eu am folosit mult timp acidophilus si pot spune ca este excelent. Ar trebui ca in fiecare casa sa existe acest supliment si sa urmeze cure cu el de cate ori este nevoie. Obligatoriul la fiecare cura cu antibiotice, care distrug si flora buna si trebuie refacuta, dar si in caz de tulburari digestive. Eu am dat si la copii si nu s-a intamplat absolut nimic.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 17-01-2014
Cineva mi-a zis ca ajuta si in caz de diaree, este adevarat? Ati incercat si a functionat?

Adauga Raspuns

*   = 8 + 9