Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Care este cel mai simplu mod de a fi calm, de a reduce stresul ?

Adaugata in 09-10-2013 de Daniel
Care este cel mai simplu mod de a fi calm, de a reduce stresul ?
A raspuns Catalina in data de 09-10-2013
Cred ca ar fi ceva mai multe metode, depinde ce iti place si ce se poate aplica la tine.
- Sa practici Yoga si/sau mditatia
- Sa asculti muzica preferata
- Sa te plimbi prin natura: paduri, la munte etc.
-Sa faci exercitii fizice.
- Sa faci activitati simple cu copii, gen coloratetc.
- Sa iti gasesti un hobby care iti place (pescuit; pictat; citit etc )
- Si de ce nu, poate sa dormi la pranz :)
A raspuns Alina in data de 09-10-2013
O metoda care functioneaza la mine este sa imi reprioritizez activitatile, si sa renunt pe cat posibil la ce ma streseaza sau sa caut solutii ma blande de a rezolva problemele. Crede-ma ca exista.
A raspuns Ionut G in data de 09-10-2013
La mine functioneaza urmatoarea chestie:
- In fiecare dimineata, ies pe balcon si fac exercitii de respiratie controlate. Chestia asta ma ajuta sa ma oxigenez foarte bine si ma si relaxeaza pt ca balconul meu da catre un peiseaj frumos dintr-un parculet.
A raspuns DAria in data de 29-01-2014
Incearca sa iti limpezesti gandurile, sa te gandesti la lucrurile frumoase care ti se intampla si sa fii optimist. DAca abordezi o atitudine optimista, stresul nu va mai fi omniprezent in viata ta.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 29-01-2014
Clar ca teoria e mult mai simpla decat practica, dar sa nu uitam ca existe si ajutor ca sa putem face acest lucru: sa renuntam la vicii gen alcool, fumat, cafe in exces si nopti nedormite, si in paralel sa folosim plantele ca ajutor. Sunt cateva variante de plante care chiar functioneaza. Eu inainte foloseam pasiflora, dar apoi nu s-a mai eliberat asa usor, ori nu se mai gasea, ca la un momewnt dat am descoperit rhodiola rosea, care pt sa spun ca e ceea ce aveam nevoie. Observ ca exista si pe acest site un supliment cu aceasta planta. Poate o sa il incerc si pe asta sa vad daca exista diferenta.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 29-01-2014
Eu poti sa iti zic ca e chiar eficient, l-am incercat si nu as mai incerca si altceva. Destul de rapid am observat ca starea mea se schimba si de asta avea nevoie, sa ma simt mai energic, mai putin depresiv, anxios. Sper ca la iun moment dat sa isi piarda efectul, pentru ca as fi foarte dezamagit.
Produs Recomandat Rhodiolin
Rhodiolin
Suplimentul naturist Rhodiolin de la Calivita® este un ajutor excelent in depresie, stres, stare de oboseala. Are efect antioxidant si protejeaza ficatul. Solutia naturala fara efecte secundare de a scapa de stress.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 5 + 3