Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Poti sa mori din cauza stresului ?

Adaugata in 08-10-2013 de Bigoti
Poti sa mori din cauza stresului ?
A raspuns Bigoti in data de 08-10-2013
Am auzit ca o tipa ar fi murit din cauza stresului, nici un doctor de-al ei nu stia sa fi suferit de vre-o boala. Este posibil asa ceva ? Daca da, ce ar trebui sa facem ?
A raspuns Laszlo in data de 08-10-2013
Stresul cronic are tot felul de efecte negative, chiar daca organismul nostru reuseste la un moment data sa intre intr-o perioada de adaptare cu stresul.
Hans Selye din Montreal in cartile sale "stresul vieții " și " Stresul fără primejdie . " prezinta aceste situatii
În ceea ce privește decesul din cauza stresului acut , un exemplu este " tsubo cardiomiopatie , care este o forma de insuficienta cardiaca subita , care are are drept cauza stresul emotional sever . Din fericire, aceasta nu este de obicei fatal, fiind doar cateva cazuri, iar recuperarea este relativ usoara si rapida.
A raspuns Razvan in data de 08-10-2013
Da, stresul invocă schimbarea nivelurilor de hormoni în corpul nostru, iar cresterea si sustinerea modificarilor de hormoni are rezultate destul de grave, care contribuie la hipertensiune arteriala, boli de inima, si chiar accidente vasculare cerebrale.
A raspuns Oana in data de 08-10-2013
Da, daca a suvenit moartea, poate sa fie de la un atac de cord sau de la un accident vascular cerebral. Stresul creste riscul acestor doua boli, insa nu este singurul, probrabil ca vorbim si de sange care isi pierd elasticitatea din cauza colesterolului etc.
Oricum, combinatia, stres, alimentatie gresita, excese duc catre ceva foarte grav, chiar moarte.
In principiu, deci aveti grija de voi din toate punctele de vedere.
A raspuns Damian in data de 29-01-2014
Se pare ca stresul este radacina tuturor problemelor de sanatate; putem vb de doua feluri de stres-fizic si psihic. Am auzit de cauzuri de deces pe baza unei incarcarcari emotionale puternice. Ar trebui sa facem tot posibil sa nu ne mai scufundam atat in probleme, pt ca, chiar daca nu murim de stres, asa brusc, putem muri, cu mult chin inainte, de muuulte boli cauzate de stres.
A raspuns Anya in data de 29-01-2014
Offf, imi aduc aminte cazul unei colege de la facultate care a murit in perioada de sesiune asa subit, si m-am tot gandit ce poate face stresul asta din om. La ea nu era vorba doar de sesiune, ci de mai multe probleme, care acumulate dadeau cu eroare.... Eu de fiecare data cand am perioade asa mai grele, si mai ales in sensiune, ma ajut c ceva. Folosesc si stimulte naturale pentru a ma ajuta sa invat mai usor, adica sa ma pot concentra, si folosesc si pentru stres, dar tot natural. Pastile nici nu recoman, cel putin nu la tineri.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 29-01-2014
Sa stiti ca la asta n m-am gandit pana acuma. Deja ma ia cu fiori cand ma gandesc, adica la intrebarea astea...
Produs Recomandat Rhodiolin
Rhodiolin
Suplimentul naturist Rhodiolin de la Calivita® este un ajutor excelent in depresie, stres, stare de oboseala. Are efect antioxidant si protejeaza ficatul. Solutia naturala fara efecte secundare de a scapa de stress.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 7 + 3