Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Care este cel mai bun tratament naturist pentru osteoporoza ?

Adaugata in 09-09-2013 de Marian
Care este cel mai bun tratament naturist pentru osteoporoza ?
A raspuns Carmen in data de 02-09-2013
Deoarece osteoporoza are la baza pierderea calciului in oase cele mai bune tratamente au la baza o concentratie marita de calciu si o vitamina care sa fixeze calciul in oase . Asta e logica de baza dar mai departe ar trebui sa mergi la un doctor pentru a-ti prescrie o reteta completa .
A raspuns Anica in data de 19-12-2013
Exista acuma unele suplimente create special pentru osteoporoza, care contin tot ce ai nevoie pentru a impidica deteriorarea oaselor. Cred ca e mai buna o alegere dinasta decat sa luati doar calciu si magneziu, sau ceva de genul.
A raspuns Colina in data de 19-12-2013
Eu pentru oteoporoza am primit cartilaj de rechin si ceva pe baza de calciu, magnezi si vitamina D. Cam astea sunt ingredientele de care este nevoie pt oase. Astea sunt continute si in formulele pt osteoporoza. Din auzite, ar da rezultate foarte bune
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 19-12-2013
Fetelor, si omega este foarte bun, pt ca reduce inflamatia si impiedica durerea. Eu iau Omega si un complex de calciu, magneziu si vitamina d. Cred ca ambele variante sunt foarte bune. Am auzit dr meu vorbind si de cartilaj de rechin, dar mie mi-a dat omega.
Produs Recomandat Shark Aid
Shark Aid
Shark Aid CaliVita® la cel mai mic pret online, extractul de cartilaj de rechin, inhiba dezvoltarea tumorilor maligne si beligne cat si durerile articulare.
Produs Recomandat Joint Protex Forte
Joint Protex Forte
Joint Protex Forte CaliVita® la cel mai mic pret online. Produs naturist care trateaza durerile si inflamatiile articulare.

Adauga Raspuns

*   = 9 + 6