Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Exista remedii naturiste pentru dureri de menisc cauzate de ruperea ligamentelor incrucisate ?

Adaugata in 09-09-2013 de Alin
Exista remedii naturiste pentru dureri de menisc cauzate de ruperea ligamentelor incrucisate ?
A raspuns Ramada in data de 01-09-2013
Hei, exista in farmacii produsul Supermax articulatii care contine un procent foarte mare de colagen pentru refacerea ligamentelor si articulatiilor . Se ia cel putin 3 luni de zile cate un plic in fiecare zi . Efectul se vede dupa prima saptamana .
A raspuns Carmen in data de 01-09-2013
Ruperea de ligamente incrucisate nu se poate trata cu suplimente naturiste . Se remediaza doar pe cale chirurgicala . Este foarte adevarat ca se poate trai si cu rupere de ligamente fara operatie insa articulatiile se vor deterioara mult mai repde si osteoporoza se va instala mai repede.
A raspuns Deaconu Valentin in data de 19-12-2013
Eu am avut aceeasi problema si m-am operat, dupa care a durat o perioada destul de lunguta de recuperare, in care mi-a fost destul de greu, am stat cu protectie la genunchi in permanenta, dar a meritat, M-am pus pe piciare din nou. Ideea e ca tb sa am grija de acuma incolo orice fac ca as nu ma fortez. Sincer nu mi-as mai dori ca povestea sa se repete. Dupa ce vezi ce inseamna, ajungi la concluzia ca mai bine sa previi decat sa tratezi. eu iau ca sustinere un supliment naturist pentru intarirea cartilajelor.
Produs Recomandat Shark Aid
Shark Aid
Shark Aid CaliVita® la cel mai mic pret online, extractul de cartilaj de rechin, inhiba dezvoltarea tumorilor maligne si beligne cat si durerile articulare.
Produs Recomandat Joint Protex Forte
Joint Protex Forte
Joint Protex Forte CaliVita® la cel mai mic pret online. Produs naturist care trateaza durerile si inflamatiile articulare.

Adauga Raspuns

*   = 1 + 0