Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Care este cel mai bun tratament naturist pentru varice dureroase inainte de operatie ?

Adaugata in 09-09-2013 de Clare Ducerina
Care este cel mai bun tratament naturist pentru varice dureroase inainte de operatie ?
A raspuns Madalin Frunza in data de 04-09-2013

Eu nu am sa va explic din punct de vedere medical, ci doar din punct de vedere al unei persoane care s-a confruntat cu aceasta problema si a reusit sa gaseasca un remediu naturist. Ideea de operatie pot spune ca ma ingrozea, asa ca am incept sa caut cat mai multe solutii. Eu am folosit produsul naturist Vein Protex si crema naturala cu extract de hirudina din lipitori Vein Care. La suplimentul alimentar m-a atras ideea ca nu trateaza doar venele superficiale ci inclusiv cele profunde, iar la crema m-a atras acel extract de hirudina, de care mai auzisem ca are efecte deosebite in tratamentul varicelor.
A raspuns Vio Pop in data de 04-09-2013
Ma bucur sa aud toate aceste lucruri, si eu am incredere in tratamentele naturiste, mai mult decat in celelalte tratamente. Eu am incercat decat crema, pt niste probleme relativ superficiale, insa am fost foarte multumita. Pe langa rezolvarea unor probleme care erau doar din punct de vedere estetic, imi simteam si picoarele mult mai usoare, iar durerile inexistente.
Produs Recomandat Vein Protex
Vein Protex
Vein Protex CaliVita® la cel mai mic pret online. Supliment alimentar cu hesperidina pentru tratarea varicelor, picioarelor umflate sau grele.

Adauga Raspuns

*   = 6 + 9