Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ma doare capul cand ma trezesc dimineata.

Adaugata in 08-09-2013 de Bianca
Ma doare capul cand ma trezesc dimineata.
A raspuns Nana in data de 13-08-2013
Aceeasi problema o am si due de doua luni. Am dat vina cand pe astenie, cand pe current, cand pe caldura, dar sincer nu stiu daca au astea vreo legatura. M-ar interesa sip e mine o parere avizata.
A raspuns Didisor in data de 20-12-2013
Poate sa fie si de la temperatura, daca este foarte cald in casa si aerul foarte uscat. Eu patesc asa iarna, cand se fac 27 de grade in camera si aerul e ff uscat. Poate sa fie si de la lipsa de somn adecvat sau de calitate. E mai greu sa iti spuna altcineva de la ce e.
A raspuns Viviana in data de 20-12-2013
Eu cand am fost deshidrata am avut dureri de cap. A dura vre 1-2 luni si nu stiam ce se intampla, aveam si palpitatii uneori, ca sa aflu apoi ca era ff deshidratata. Nu consuma apa aproape deloc, mai mult sucuri acidulate.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
Urmareste cam ce ti se intampla perioada asta, poate esti surmenata, stresata, sau poate e ceva in jur care te afecteaza. Dureri de cap are toata lumea, dar devin ingrijoratoare daca devin persistenta. Iti recomand sa acorzi mai multa importanta, eventual sa mergi la medicul de familie pt o parere.
A raspuns Veronica in data de 20-12-2013
incearca sa iti iei cateva zile libere, sa te alimentezi corect, sa bei apa suficienta si vezi daca esti mai bine. Poate corpul tau se afla intr-un declin.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
Ceaiul de sunatoare e calmant si poate sa iti amelioreze migrenele. Incearca remedii dinastea naturiste care iti dau o stare de relaxare si liniste si daca iti trece, macar o perioada, foarte posibil sa fie de la stres si oboseala.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
Daca esti fumatoare s-ar putea ca asta sa fie cauza. Iti zic din propria experienta. e ca un fel de intoxicatie cu tutun, nu prea stiu sa explic, dar am patit-o si eu.
Produs Recomandat Rhodiolin
Rhodiolin
Suplimentul naturist Rhodiolin de la Calivita® este un ajutor excelent in depresie, stres, stare de oboseala. Are efect antioxidant si protejeaza ficatul. Solutia naturala fara efecte secundare de a scapa de stress.
Produs Recomandat Ginkgo xc
Ginkgo xc
Ginkgo XC CaliVita® la cel mai mic pret online. Este un extract de ginkgo biloba, este foarte bun pentru circulatia sanguina centrala si periferica imbunatatseste memoria.

Adauga Raspuns

*   = 2 + 9