Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Poate sa existe cancerul gurii ?

Adaugata in 25-07-2019 de Monica Pirnea
Poate sa existe cancerul gurii ?
Am fost la dentist acum ceva timp si mi-a spus ca a gasit celule anormale sub limba si ca acestea pot sa fie inceputul unui cancer de gura. Spuneti-mi daca se poate asa ceva .Precizez ca fumez mult.
A raspuns Admin in data de 25-07-2019
Acest lucru se numeste leucoplazia, care este termenul tehnic pentru a descrie o zona alba in gura care nu poate fi frecata sau razuita. Leziunea este benigna, dar o mica parte din aceste cazuri pot progresa in timp si se dezvolta in cancer la nivelul gurii, insa subliniez ca peste 95% din aceste leziuni nu progreseaza astfel. Exista o puternica asociere intre fumat si leucoplazia. Leziunea poate fi indepartata printr-o procedura chirurgicala minora sau prin laser. In unele cazuri, leziunile se pot repeta in ciuda eliminarii. Daca schimbarile sunt minore, este rezonabil sa nu faceti nimic in prezent.
Produs Recomandat Garlic Caps
Garlic Caps
Garlic Caps la cel mai mic pret online. Este un produs natural cu usturoi si patrunjel, are efect antibiotic, combate racelile si gripele.
Produs Recomandat ParaProteX
ParaProteX
ParaProtex la cel mai mic pret online. Tratament naturist impotriva infectiilor urinare, vaginale, a parazitilor, bacteriilor, ciupercilor si a diferitelor forme de candida.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.

Adauga Raspuns