Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum scap de otita recurenta

Adaugata in 23-07-2018 de Sandu Sturzu
Cum scap de otita recurenta
Salut, dupa fiecare concediu la mare fac otita cu dureri puternice. Chiar daca folosesc picaturi cu antibiotic nu reusesc sa scap foarte repede si cand intru din nou in apa ma aleg cu alte dureri . Ce solutii exista sa scap definitiv de aceasta problema ?
A raspuns Admin in data de 23-07-2018
In primul rand este necesar un consult ORL. Nu exista o solutie valabil generala care sa va scape de aceasta problema mai ales daca este una recurenta. Ca masuri de precautie pe care le puteti folosi ar fi sa folositi dopurile de urechi special cconcepute pentru inot si dupa fiecare baie sa va scoateti apa din urechi .
Produs Recomandat Garlic Caps
Garlic Caps
Garlic Caps la cel mai mic pret online. Este un produs natural cu usturoi si patrunjel, are efect antibiotic, combate racelile si gripele.
Produs Recomandat ParaProteX
ParaProteX
ParaProtex la cel mai mic pret online. Tratament naturist impotriva infectiilor urinare, vaginale, a parazitilor, bacteriilor, ciupercilor si a diferitelor forme de candida.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.

Adauga Raspuns

*   = 10 + 10