Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum scap de otita recurenta

Adaugata in 23-07-2018 de Sandu Sturzu
Cum scap de otita recurenta
Salut, dupa fiecare concediu la mare fac otita cu dureri puternice. Chiar daca folosesc picaturi cu antibiotic nu reusesc sa scap foarte repede si cand intru din nou in apa ma aleg cu alte dureri . Ce solutii exista sa scap definitiv de aceasta problema ?
A raspuns Miruna Valcov in data de 25-07-2019
Nu poti sa practici si inotul si sa scapi de otita daca deja ai aceasta sensibilitate. Asa ca mai usor cu inotul pe sub apa si mai ales in ape care contin clor in cantitati foarte mari sau sunt insalubre.
A raspuns Gangu in data de 25-07-2019
Salut, Am trecut si eu prin aceleasi probleme. In primul rand nu este de joaca cu asa ceva deoarece pot sa apara complicatii. Ce poti sa faci , in primul rand cum spuneai si tu cand inoti pe sub apa poarta intotdeuna dopuri de urechi (unele mai de calitate acare sa nu permita apei sa ajunga in ureche). Cand iesi din apa usuca-te imediat cu un prosop. Trebuie sa ai grija si la raceli in zona capului daca mergi de exemplu iarna la bazin , asigura-te ca te usuci complet in zona capului si poarta o caciula cand iesi afara. Imediat cum simti un discomfort in zona urechilor ca si cum ar fi infundate nu astepta , pune picaturi auriculare cu cloranfenicol.
Produs Recomandat Garlic Caps
Garlic Caps
Garlic Caps la cel mai mic pret online. Este un produs natural cu usturoi si patrunjel, are efect antibiotic, combate racelile si gripele.
Produs Recomandat ParaProteX
ParaProteX
ParaProtex la cel mai mic pret online. Tratament naturist impotriva infectiilor urinare, vaginale, a parazitilor, bacteriilor, ciupercilor si a diferitelor forme de candida.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.

Adauga Raspuns