Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce se întâmpla?

Adaugata in 15-04-2018 de Alina
Ce se întâmpla?
De la un timp ,ma simt speriata ,nesigura pe mine. Seara când ma pun in pat aud un fel de zgomot nu pot sa il descriu după îmi paralizează tot corpul si foarte greu reușesc sa ma mișc si sa deschid ochii...si alteori mai ales dimineața sau in cursul zilei am stări de amețeală si simt ca îmi pierd echilibrul si o cad jos ,plus vederea pe moment care se intetoseaza si nu stiu de ce ma simt așa ma puteți ajuta cu un sfat ceva
A raspuns in data de 01-06-2018
Buna ziua! in legatura cu incetosarea privirii si pierderea echilibrului, faceti-va niste analize. de obicei acest lucru se intampla de la anumite carente in organism (fier, calciu, etc.)
referitor la starile pe care le aveti, incercati Rhodiolin. este recomandat de multa lume si chiar se observa o schimbare.
A raspuns Medeea in data de 01-06-2018
cred ca e pe fond nervos sau de la stres. fiica mea este foarte emotiva si in perioadele de sesiune trece prin niste stari mai ciudate. am suplimentat cu Gingko Biloba. pe langa faptul ca este mult mai stapana pe ea si pe capacitatile sale, e si mai concentrata pe ceea ce face
Produs Recomandat Rhodiolin
Rhodiolin
Suplimentul naturist Rhodiolin de la Calivita® este un ajutor excelent in depresie, stres, stare de oboseala. Are efect antioxidant si protejeaza ficatul. Solutia naturala fara efecte secundare de a scapa de stress.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 5 + 4