Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce produse naturiste exista pentru insomnie

Adaugata in 05-01-2018 de Ichim Andrei
Ce produse naturiste exista pentru insomnie
Buna, De cateva luni bune imi este foarte greu sa adorm. Reusesc sa adorm spre dimineata si asta doar pentru cateva ore. Ce produse naturiste imi recomandati pentru a putea sa adorm dar fara efecte adverse ?
A raspuns Admin in data de 05-01-2018
Daca te uiti la pagina cu tratament naturist pentru insomnie poti sa gasesti acolo o reteta completa cu produse naturiste care nu au alte efecte adverse recomandate in stari de insomnie. Iti recomand sa faci si o consultatie pentru a afla exct care este cauza acestor insomnii.
https://www.retetanaturista.ro/remediu-naturist/insomnie-178.html
A raspuns sandu in data de 05-01-2018
Incerca sa faci si cateva ore de sport pe zi in cazul in care ai o viata mai sedentara. Sportul ajuta foarte mult in cazul insomniilor
A raspuns in data de 20-01-2018
Insomnia poate fi cauzata de multi factori: stres, griji, consumul de cafea, etc. eu stau foarte mult la calculator si desi ma simt obosita cand ajung sa ma intind in pat nu pot sa adorm. am incercat de la calivita suplimentul Melatonin, mi l-au recomandat mai multe persoane. adevarul e ca ma simt mai putin obosita. il iau de 2 saptamani, sper sa mi se regleze si somnul.
puteti incerca.
Produs Recomandat Rhodiolin
Rhodiolin
Suplimentul naturist Rhodiolin de la Calivita® este un ajutor excelent in depresie, stres, stare de oboseala. Are efect antioxidant si protejeaza ficatul. Solutia naturala fara efecte secundare de a scapa de stress.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 2 + 4