Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

ce tratament se ia ptr eliminarea lichidului la genunchi sunt diagnosticat cu poliartrita reumatoide

Adaugata in 12-09-2017 de dan
ce tratament se ia ptr eliminarea lichidului la genunchi sunt diagnosticat cu poliartrita reumatoide
A raspuns in data de 25-09-2017
buna ziua!
si eu am fost diagnosticata cu poliartrita si folosesc Joint Protex Forte. este un supliment care ajuta articulatiile si reduce durerea. nu am avut apa la genunchi, dar daca aveti poliartrita, va recomand cu incredere acest produs.
numai bine!
A raspuns Renata CJ in data de 25-09-2017
eu folosesc pentru sanatatea articulatiilor Panax Ginseng, fiind chiar mentionat pentru poliarttrita reumatoida. ma misc mai in voie de cand il iau si parca nu mai resimt atat de rau durerile.
A raspuns in data de 25-09-2017
joint protex ii comand mamei mele in fiecare luna. si ea are probleme cu apa la genunchi si mai ales cu articulatiile. un remediu natural ar fi foile de varza aplicate local, compresele cu gheata si tinerea piciiioarelor ridicate.
A raspuns TismaÅŸ Paul - farmacist in data de 29-11-2017
Sunt farmacist şi prepar un produs mixt alopat-naturist de uz extern numit:" Antiinflamator complex" varianta gel şi cremă, ce produce retragerea totală, fără recidive şi fără sechele, a inflamaţiei de la articulaţii inclusiv de la genunchi. Pentru informaţii suplimentare contactaţi-mă pe mail: aroma_tis@yahoo.com
Produs Recomandat Joint Protex Forte
Joint Protex Forte
Joint Protex Forte CaliVita® la cel mai mic pret online. Produs naturist care trateaza durerile si inflamatiile articulare.

Adauga Raspuns

*   = 10 + 3