Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

referitor dermatita de contact

Adaugata in 27-07-2016 de Rodica
referitor dermatita de contact
In preventia dermatitei de contact recomandati, printre altele,ceai de papadie zilnic.Eu beau ceai si de papadie de cca. 1 an,zilnic,si am contractat acum o dermatita de contact pe picior destul de extinsa,cred ca de la tesatura sintetica.Problema este ca dupa aplicarea unguentelor recomandate de medic s-a redus destul de bine(am 2 saptamini si jumatate de la debut) dar se pare ca vor ramine urme.Ce sa fac pentru a evita acest lucru
A raspuns Nina Maria in data de 22-08-2016
Urmele deja existente se duc in timp, cand se regenereaza pielea. Ca sa previi acest lucru, trebuie sa actionezi din timp, sa tratezi inca de la primele semne si sa nu te scarpini.
A raspuns Mihaela in data de 22-08-2016
Poti aplica suc de noni pe zona afectata, calmeaza si ajuta la tratamentul fara urme! La mine a functionat la diverse probleme de piele. Acum depinde de cat de grav este.
A raspuns GuestAlorp in data de 24-12-2017
guest test post
bbcode
html
http://kioppoerk.com/ simple
Produs Recomandat Noni Lichid
Noni Lichid
Noni Sirop de la Calivita® este un suc natural cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar al organismului, tratarea depresiei, anxietatii, tulburari de somn, dureri, schizofrenie, migrena.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 2 + 4