Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum scap de reumatism cu remedii naturiste.

Adaugata in 22-04-2016 de Catalin Dumitru
Cum scap de reumatism cu remedii naturiste.
Buna. Am inceput sa am dureri articulare atat la maini cat si la picioare si o stare de oboseala continua. Am inteles ca este un reumatism generalizat. Ce remedii naturale exista pentru a scapa de reumatism fara alte efecte secundare . Ms
A raspuns Stefania in data de 22-08-2016
Pentru reducerea inflamatiei si a durerilor articulare iti recomand o combinatie intre Omega 3 (ulei de peste cu acizi grasi esentiali) si Joint Protex (creat special pentru sanatatea articulatilor). Omega 3 in timp ajuta si la reducerea durerii, dar ca analgezic poate fi folosit White Whillow, un extract din scoarta de salcie numit si aspirina naturala. Actioneaza exact ca aspirina, insa nu are efecte neplacute de nici un fel.
A raspuns Andra Manea in data de 22-08-2016
Chiar este ok White Whillow pentru dureri, inlocuieste cu succes aspirina! De cand l-am descoperit nu am mai folosit niciodata aspirina clasica din farmacie. Chiar incepusem sa am probleme cu stomacul cand foloseam aspirina.
A raspuns Manu in data de 22-08-2016
Vad ca nu zice nimeni nimic pe aici de noni suc. Pe mine m-a ajutat mult, nu pot sa zic ca mi-a vindecat reumatismul, dar mi-a dat o stare foarte buna, asa in general. eu zic ca merita sa il incerci. Zic ei ca are si efect antiinflamator si contine foarte multe chestii care iti dau o stare de bine si elimina senzatia de oboseala.

Adauga Raspuns

*   = 2 + 0