Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

cand tusesc si stranut ma doare spatele ingrozitor.am facut de toate si mi sa spus ca nu am nimic.dar durerea persista.

Adaugata in 13-04-2016 de pasasnicu mihai
cand tusesc si stranut ma doare spatele ingrozitor.am facut de toate si mi sa spus ca nu am nimic.dar durerea persista.
A raspuns Marian in data de 19-04-2016
In ce zona a spatelui te doare cand tusesti? Aceeasi poveste si la mine; pe mine ma doare in zona in care intalnesc umerii si parca face legatura cu coastele. Am mai primit o explicatie, cum ca ar fi o nevralgie intercostala usoara. Tu nu ai primit niciun diagnostic?
A raspuns Denisa in data de 19-04-2016
Am avut si eu aceeasi problema o perioada destul de lunga, si mi se mai intampla si acum uneori. Nu mi sa pus un diagnostic, dar nici nu am facut cine stie ce investigatii. Medicul meu mi-a zis ca e de la o raceala gnerala, pb asa ca sa inteleg eu pe limba mea. Banuiesc ca este vorba de nevralgia intercostala, cum mai zice cineva aici. Eu zic ca are legatura cu raceala de fiecare data, si acolo estepunctul sensibil la unii dintre noi. Acum ceva ani aveam alt punct sensibil, undeva in zona lombara, cum putina raceala si frig, cum acolo ma durea. Acum patesc in zona intercostala aceeasi poveste, iar la tusit este foarte aiurea ca uneori parca ma bochez si nu am aer.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 22-04-2016
Si eu patesc la fel acum. Tusesc foarte rau si ma doare ingrozitor intr-o anumita zona in spate. Tind sa cred ca are legatura cu raceala, ca pare sa se sincronizele si la voi.
A raspuns Valantina in data de 22-04-2016
Eu folosesc perna electrica sau o perna medicinala cu plante incalzita, cand patesc asa, si trec repede peste. Caldura locala ajuta in cazul durerilor de tot felul.
A raspuns Horatiu in data de 11-03-2018
E atat de dureros incat nu pot descrie. Ideea e ca sunt cu gripa si tusesc des. In aceste momente de tuse simti ca baga cineva cutitul si mai si rasuceste. Chiar nu e leac pt asa ceva?
Produs Recomandat Joint Protex Forte
Joint Protex Forte
Joint Protex Forte CaliVita® la cel mai mic pret online. Produs naturist care trateaza durerile si inflamatiile articulare.

Adauga Raspuns

*   = 0 + 2