Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Care ar fi simptomele unei vezi urinare slabite?

Adaugata in 04-03-2016 de Laura Banu
Care ar fi simptomele unei vezi urinare slabite?
Am 38 de ani si ma confrunt cu o urinare mai frecventa decat inainte, trebuie sa merg la baie mai urgent decat de obicei. Asta inseamna ca am o vezica urinara slabita, sau poate sa fie altceva?
A raspuns Admin in data de 04-03-2016
Urinarea frecventa nu este ea singura un simptom de vezica urinara slabita. Pur si simplu urinam mai frecvent din numeroase motive: am consumat mai multe lichide decat de obicei, sau alte substante care sunt iritante pentru vezica si ne trimit mai des la baie ( cafeaua, de exemplu). O vezica urinara slabita se manifesta si prin urgenta in urinare, senzatia aceea ca nu mai putem sa ajungem la toaleta si scurgeri de urina.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 04-03-2016
Si care ar fi explicatia medicala pentru care se intampla acest lucru? Se poate face ceva in acest sens?
A raspuns Admin in data de 04-03-2016
Muschiul vezicii urinare se slabeste de obicei in timp, undeva dupa 35-40 de ani incep sa apara primele simptome. Nasterea este de obicei principalul factor. De asemenea, este foarte important ca atunci cand avem nevoie sa urinam, sa nu amanam momentul, deoarece acest obicei prost conduce la slabirea vezicii urinare in timp. Se pot face anumite exercitii pentru intarirea musculaturii si exista si tratament care poate ajuta.
A raspuns Maria Draga in data de 04-03-2016
Nasterea ca nasterea, dar si perioada de dupa nastere este foarte deciziva, zic eu. Dupa ce am nascut, foarte multe luni nu reuseam sa merg noaptea la baie din cauza bebelusului, care se trezea si isi strica tot somnul. Asa ca mi-am format un obicei prost ca noapte de noapte sa ma trezesc cu nevoia de a urina dar sa nu merg la baie, pentru a imi petrece 1-2 ore leganad ca sa adoarma din nou. Si uite asa au trecut luni in care aceasta practica mi-a distrus vezica. Si ziua de multe ori amanam momentul, in diverse situatuatii in care nu putea sa ajung. Va sfatuiesc, daca este posibil, sa nu faceti deloc asa! Vreau sa intreb, ce tratament ar fi util in acest caz?
Produs Recomandat Every Moment
Every Moment
Every Moments CaliVita® la cel mai mic pret online. Este o crema intima lubrifianta creste sensibilitatea la stimuli, da elasticitate tesuturilor genitale, imbunatateste actul sexual.

Adauga Raspuns

*   = 10 + 6