Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

De la ce am gura amara si cum se trateaza?

Adaugata in 26-11-2015 de sima ghe
De la ce am gura amara si cum se trateaza?
A raspuns Admin in data de 10-02-2016
Gura amara, cel mai probabil este de la fiere(bila)! Bila lenesa sau alte probleme biliare au acest simptom. Este bine sa ai in vedere ca ar exista o problema de acest gen, pentru ca o criza biliara (sau de fiere, cum este mai bine cunoscuta) este foarte nasoala. Se declanseaza cand esti obosit, mananci mai copios, sau esti suparat, dureaza cam cateva zile, in care apar stari de voma, rau general si nu prea esti bun de nimic. Asa ca e bine de stiu de la ce este, ca sa iei masuri si sa previ.
A raspuns Admin in data de 10-02-2016
Ca si tratament, mai inainte de toate este recomandat sa evitati factorii care provoaca probleme: mesele copioase, bogate in grasimi, evitati pe cat se poate starile nervoase, de suparare, oboseala. Acestia sunt factorii care declanseaza. Stiu ca nu se poate in totalitate, dar e necesar sa eliminam cauza, nu efectul. Ca si tratament naturist, va recomanda sa vizitati site- ul http://www.retetanaturista.ro/remediu-naturist/dischinezie-biliara-117.html
A raspuns Madalina Gagiu in data de 10-02-2016
Simptome precum durerile sau junghiurile sub coaste, in partea dreapta au legatura cu fierea? Intreb pentru ca si eu ma probleme cu senzia de amar in gura, si mai am si intepaturile astea despre care intreb. e o problema grava, trebuie sa merg la doctor?
A raspuns Admin in data de 10-02-2016
Da, cu siguranta, cele doua cobinate, dau semene clare de o afectiune biliara. despre ce afectiune biliara si cat de grava este, nu va pot spun eu. Trebuie sa mergeti la medic pentru a vedea cat de grav este. De obicei, cand nu este ceva grav, apar aceste simptome doar in momente de maxima tensiune, surmenare si exces alimentar. De multe ori sunt combinate intre ele, ca sa fie treaba treaba. Deci va recomand sa nu va speriati, dar totusi o visita lam medic ar fi buna, pentru e elimina problemele mai grave.
A raspuns Admin in data de 10-02-2016
Imi cer scuze pentru greselile de ortografie, eram pe graba cand am raspuns si nu am mai apucat sa verific textul!
A raspuns Deaconu Iulian in data de 10-02-2016
Eu stiu sigur ca patesc asa de la mancare. Am si niste tulburari intestinale si cand manac mai mult, sau mai copis, gata, apar junghiurile. Am incercat de ceva timp ceva pe baza de enzime digestive, si pot sa spun ca observ ca sunt mai bine, dar nu se intampla chiar peste noapte. Deocamdata sunt multumita, sper sa imi pot controla cat de cat problema. cum spunea cineva pe aici, o crija de fiere e groanica cand se declanseaza. Nu va doresc!
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 2 + 1