Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

De la ce varsta se poate adminstra Arginin Plus unui copil, pt.crestere?

Adaugata in 24-09-2015 de Lungu Anca
De la ce varsta se poate adminstra Arginin Plus unui copil, pt.crestere?
A raspuns Admin in data de 16-02-2016
Daca aveti un copil mic (1-2 ani) intrebati medicul pentru a decide daca este necesara sau nu suplimentarea cu arginina. Este intr-adevar un aminoacid foarte important, necesar pentru copii in perioada de crestere. Deci se poate da si la un an, dar e bine sa intrebati inainte.
A raspuns Joe in data de 16-02-2016
Eu ii dau fetitei mele de 5 anisori pentru ca este cam micuta si firava. Medicul ei mi-a recoamandat si merg pe mana lui! Am impresia ca deja functioneaza, daca nu e vorba de un salt in dezvoltare.
A raspuns Tatiana in data de 18-02-2016
Noua ne-a dar la la 2 ani un supliment cu arginina, desi nu cred ca avem probleme. Ne-a zis medicul ca ajuta la o buna dezvoltare :)
A raspuns Neta Miron in data de 18-02-2016
Nu stiam ca se administreaza si la copii, baiatul meu ia pentru ca mergem la sala arginina. Eu nu prea cred in produsele astea si cautam informatii ca sa vad despre ce e vorba. M-am mai linistit vazand ca se da si la copii foarte mici. Deci pot sa cred ca e chiar de bine ce face.
A raspuns Stefania in data de 18-02-2016
O fi de bine, mai ales ca e mare, dar eu zic ca, atunci cand administrati orice produs unui copil, sa fiti inteligente si sa adresati o intrebare unui medic inainte de a face asta. Este posibil ca unele produse sa nu fie potrivite pentru copilul dvs, chiar daca pentru a altul a fost nemaipomenit. Sunt convinsa ca veti lua cea mai buna decizie pentru copiii dvs.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 8 + 7