Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Exista tratament naturist pentru vergeturi pe picioare?

Adaugata in 09-09-2014 de Alina Cioian
Exista tratament naturist pentru vergeturi pe picioare?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 09-09-2014
Vergeturile se trateaza in prima faza cu impachetari cu parafina pentru cele care nu depasesc cateva luni de vechime si in majoritatea cazului dupa un astfel de tratament 90% dintre cazuri sunt reusite . Daca tratamentul cu parafina nu da roade ramane ca si tratament doar cel chirurgical . Tratamentul de orice fel pentru vergeturi trebuie combinat cu un regim alimentar astfel incat sa ramaneti la o greutate constanta . Pierderile in greutate bruste sau luatul in greutate rapid duc la aparitia vergeturilor
A raspuns Anca in data de 19-09-2014
Nu exista nici-un tratament naturist pentru vergeturi care sa te scape definitiv de ele . Poti sa le tii sub control si sa le ameliorezi dar niciodata nu vor dispare definitiv fara o interventie chirurgicala . Pielea trebuie sa o mentii hidratata si sa faci mult sport . Daca ai ceva kilograme in plus trebuie sa scapi de ele . In plus incearca sa bei multa apa .
A raspuns Sorina in data de 19-09-2014
Pentru a le reduce semnificativ poti incerca produse naturiste pe baza de vitamin E, collagen, tincture de propolis . Aceste produse ajuta foarte mult la elasticitatea pielii si la hidratare interioara . In plus trebuie sa folosesti crème pe baza de galbenele , aloe vera sau chiar sa folosesti ulei de masline pentru masaj .
A raspuns Mariana 2 in data de 19-02-2016
Este extrem de greu sa scapi de vergeturi, mai bine le previn decat sa scapi de ele. Banuiesc ca exista si opredispozitie genetica pentru ele. Eu sunt plina, la fel ca si mama mea, in schimb am vazut persoane care au avut probleme mult mai mari cu greutatea si fluctuatiile de greutate si nu am vazut sa aiba vergeturi deloc. In cazul asta e mult mai complicat, apar fara sa iti dai seama, si trebuie sa stai mai mult prin saloane. Pentru cine isipermite, da e chestie care ajuta.
A raspuns Magdalena in data de 19-02-2016
Impachetarile cu parafina pe mine m-au ajutat foarte mult. sunt chestii care functioneaza, dar trebuie sa te preocupe si sa iei masuri. De cele vechi, albe, e cel mai greu sa scapi. Eu am grija intotdeuna si cand tot apar, iau masuri din din timp. E mai usor sa mergi la cosemtica decat acasa, e ca o relaxare pe cafre cu toate o meritam, pana la urma :)
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 10 + 4