Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Pot scadea colesterolul cu suplimentele calivita ? Daca da, va trebui ulterior sa tin regim, sau va trebui sa continui cu tratamentul mult timp ?

Adaugata in 02-07-2014 de Catalina F
Pot scadea colesterolul cu suplimentele calivita ? Daca da, va trebui ulterior sa tin regim, sau va trebui sa continui cu tratamentul mult timp ?
A raspuns Armand in data de 23-07-2014
Colesterolul are ca principala cauza o viata nesanatoasa , sedentara si un regim alimentar inadecvat . Colesterolul se poate rezolva prin schimbarea stilului de viata si nu prin medicamentatie .
A raspuns Dr. Augustin in data de 02-07-2014
Colesterolul este de doua feluri: LDL, cel rau si HDL cel bun.
Fie scadem colesterolul rau, si avem efecte bune, fie incercam sa crestem colesterolul bun, si automat va scadea cel rau, avand iarasi efecte bune :)
Cel mai bine este sa facem o medie.
Cu produsele calivita, poti atat sa scazi colesterolul rau si sa cresti colesterolul bun.
O formula de tratament ar fi:
Cholestone administrat dimineata si seara cate o tableta;
Omega 3 administrat cate o tableta dimineata si una la pranz;
Garlic Caps, administrat cate o tableta dimineata si la pranz.
Aceasta formula de tratament te va ajuta sa readuci in limite normale colesterolul rau. Din fiecare flacon, facand acest tratament vei tine aproximativ o luna si jumatate, suficient cat sa nu mai fie nevoie sa refaci tratamentul.
Insa, colesterolul rau crescut pe care il ai acum, este percursorul unei alimentatii gresite. Nimeni nu iti va garanta faptul ca daca vei continua o alimentatie bogata in grasimi saturate, colesterolul rau nu va creste din nou.
In consecinta nu vom vorbi de un regim, vom vorbi de o alimentatie echilibrata unde consumul de grasime va fi mic catre moderat.
A raspuns Raluca in data de 12-07-2014
Colesterolul nu scade batand din palme . Trebuie sa combini exercitiile fizice cu aportul de vitamine si minerale si sa te inarmezi cu rabdare . Primele diferente vizibile pot sa apara dupa o perioada nu foarte scurta de timp .
Produs Recomandat Cholestone
Cholestone
Cholestone CaliVita®, produs naturist care scade colesterol si il mentine in limite normale.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 1 + 5