Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Sunt in cautarea unui tratament homeopat pentru insomnie.

Adaugata in 30-11--0001 de Mihai B
Sunt in cautarea unui tratament homeopat pentru insomnie.
A raspuns Lili Dobrescu in data de 30-11--0001
Pai trebuie sa analizezi putin situatia sa vezi de la ce ti se trage insomnia, ca daca e de la stres, trebuie sa elimini stresul. Eu am patit-o vreo 2 ani asa, nu puteam sa adorm pana spre dimineata, si medicul de familie a descoperit ca eram stresat si deprimat. Mi-a dat ceva pentru stres si ceva pentru sa adorm bine, si acum nu mai am nicio problema. Au aici pe site un produs foarte bun pentru stres pe care il foloseste mama care si ea are insomnii, Rhodiolin se numeste. Mai foloseste pe langa asta si Melatonin pentru a adormi mai usor.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 08-01-2014
Melatonina ajuta un somn odihnitor. Din cate stiu eu nu creaza dependenta.
A raspuns Mirabela in data de 08-01-2014
Pe langa tratamentul care il iei, e ff important si sa iti faci un program clar de somn, adica sa eviti dormitul pe zi, sa fii cat mai activ ziua si sa nu dormi dimieata pana tarziu nici in weekend. Asta sigur ajuta la reglare.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 08-01-2014
Sa nu manaci seara tarziu, sa eviti cafeaua dupa ora 2-3 si sa dulciurile spre seara. Miscarea moderata e de ajutor, o plimbare de 1 ora seara sigur te ajuta. Bafta!
A raspuns Pedro in data de 15-04-2014
Buna, din produsele rmtceandaoe am consumat Noni, Bee Power Royal Jelly, Vital AB, ( am aceasta grupa ) si Power Mins, binenteles nu toate odata. Am vrut sa testez aceste produse sa vad care are efect mai bun in astenia cu care ma lupt de foarte mult timp. Cel mai bine a mers combinatia Power Mins si Noni

Adauga Raspuns