Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Hepatita b se trateaza naturist?

Adaugata in 19-02-2014 de Sabrina Nicolae
Hepatita b se trateaza naturist?
A raspuns Valeria in data de 19-02-2014
Din cate stiu eu hepatita b se poate trata in proprotie de 50%. In primul rand implica schimbarea stilului de viata. Adica este nevoie de o alimentatie hiperglucidia, dar nu alcatuita din dulciuri sintetice, ci naturale. Se elimina cam total grasimilie si se limiteaza consumul de proteine animale. Cam asta este prinipiul de baza de la care se porneste, dar postea e mai lunga, tb sa vb cu un medic sau nutritionist.
A raspuns Elly Nastase in data de 19-02-2014
Stiati ca echinaceea si coenzima q10 impiedica inmultirea virusurilor? Astea doua remedii naturale pe durata inregului tratament cresc imunitatea si blocheaza evolutia bolii.
A raspuns Misha in data de 19-02-2014
Interesanta asta cu echinaceea si conezima q10. Eu stiu pe cineva care are hepatita b si consuma foarte mult ceaiuri heptoprotectoare de mult timp. Cred ca le alterneaza cumva, nu am intelese exact programul.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 19-02-2014
Si bineintles, exista si suplimente hepatoprotectoare, care se folosesc in toate cazurile de hepaita, de toate tipurile, avand in vedere ca hepatita afecteaza ficatul. Vroiam sa va intreb e ati folosit din categoria asta?
A raspuns Norica in data de 19-02-2014
Eu folosesc Esentiale, un supliment special pentru ficat, dar inca nu stiu ce sa va spun ca nu demult m-am apucat. Am auzit mai multe persoane ca ar fi bun Liver Aid. Stiti ceva despre el?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 19-02-2014
Eu am folosit Liver Aid, dar nu pentru hepatita, ca nu am avut. Am avut ficatul putin afectat de la medicamente, ca am urmat o cura lunga de tratament puternic, si mi-a mers foarte bine, la modul la care au revenit analizele la normal in final.
A raspuns Marga Sorel in data de 19-02-2014
Eu consum ceai de rostopasca si catina alba pentru ficat. Nu am cine stie ce probleme, dar ma simt mult mai bine.

Adauga Raspuns

*   = 10 + 7