Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

A folosit cineva gama de creme Rosa Mosqueta? Functioneaza intr-adevar pentru pielea cu probleme?

Adaugata in 18-02-2014 de Sabrina Nicolae
A folosit cineva gama de creme Rosa Mosqueta? Functioneaza intr-adevar pentru pielea cu probleme?
A raspuns Nelly in data de 18-02-2014
Eu am folosit doar crema pentru fata u elei de macese Rosa Mosqueta si sunt incantata de ea. Avand in vedere ca am un ten foarte sensibil cu multe probleme, chiar a functionat bine, mi s-a regenerat si s-a dus aspectul ala de brazdat.
A raspuns Mona Lisa in data de 18-02-2014
Eu a folosit uleiul de macese, dar doar pentru fata...am facut economie :P. Pot sa spun ca imi face foarte bine. Nu inarca pelea si o lasa luminoasa si mai clara, pare se calmeaza toate iritatiile. Nu stiu daca as putea sa il aplic zilnic. eu il folosesc doar de 2 ori pe sapt ca un fel de masca.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 18-02-2014
Am inteles ca trateaza cosurile si reduce cicatricile? Mi se pare exagerat, dar intreb si u. M-as bucura sa gasesc ceva naturist care face asta.
A raspuns Denysa in data de 18-02-2014
Pentru problemele temului este foarte bun, la mine se vede dferenta, dar despre cicatrici nu stiu ce sa spun pentru ca nu il folosesc nici demult, si nici nu prea am asa ceva.
Produs Recomandat Beauty Formula
Beauty Formula
Tratament par, piele, si unghii cu suplimentul naturist Beauty Formula. L-cisteina si L-metionina, care se afla in compozitia produsului, formeaza circa 95% din par; prin urmare, pot contribui semnificativ la mentinerea structurii sanatoase a parului

Adauga Raspuns