Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Proprietatile terapeutice ale plantei ginkgo biloba. Ce stiti despre aceasta planta si la ce v-a ajutat?

Adaugata in 18-02-2014 de Sabrina Nicolae
Proprietatile terapeutice ale plantei ginkgo biloba. Ce stiti despre aceasta planta si la ce v-a ajutat?
A raspuns Matei in data de 18-02-2014
Eu stiu ca este pentru circulatie si mama ii cumpara bunicii mele de mult timp pentru circulatie. Eu am auzit ca ar fi buna si pentru invatatre, si eram curios sa vad daca zice cineva de asta.
A raspuns Dragos Mihai in data de 18-02-2014
Da, este si pentru cirulatie si pentru memorie. Imbunateste foarte bine circulatia la creier si din aest motiv imbunatetse si memoria. Eu am folosit prin facultate in sesiuni.
A raspuns Oana Larisa in data de 18-02-2014
Am maini si piioare reci de cand sunt copil si cau ceva care sa ma ajute cu circulatia periferica. Credeti ca ar putea functiona gingko biloba la mine?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 18-02-2014
Oana Larisa, in special pentru circulatia periferica este bun. Eu zic sa il iei, se zica ca ajuta foarte mult. Mama mea care are problem cu circulatia la piciaore a folosit panta asta mult timp. Ma gandesc sa incerc si eu pt ca am impresia ca ii mostenesc problema. Deja dau semne...
A raspuns Diana Ceausu in data de 18-02-2014
Reduce presiunea arteriala si riscul de infarct. impiedica oxidarea colesterolului pe eretii vaselor de sange si previne formarea placilor de aterom. Are foarte bune efecte pe partea asta cardio-vasculara.
A raspuns Otilia Popa in data de 18-02-2014
Stiti cumva daca este bun si pentru trombize si daca este indicat in trombofilie. Asa am auzit. Mentionez ca sunt pe anticoagulante din cauza unor cheaguri de sange si as vrea sa stiu daca pot sa il folosesc. Si as mai vrea sa stiu daca merge folosit impreuna cu tratamentul sau nu. Multumesc
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 18-02-2014
Otilia, este intr-adevar bun pentru impieidcare formarii cheagurilor de sange deoarece are efect de inhibare a factorului de activare a trombocitelor, care formeaza cheagurile de sange. Dar, daca se poate utiliza sau nu impreuna cu alte oagulante, doar medicul care ti le-a prescris poate sa iti spuna sigur. Eu iti recomand sa il intrebi pe el.

Adauga Raspuns