Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum putem trata dependenta de alcool? Exista variante naturiste de tratament?

Adaugata in 17-02-2014 de Sabrina Nicolae
Cum putem trata dependenta de alcool? Exista variante naturiste de tratament?
A raspuns Mirela Visoiu in data de 17-02-2014
Alcoolismul este o boala foarte complexa, care are urmari atat fizice, cat si psihice si sociale. Cel mai bun lucru pe care il poate face un dependent de alcool este sa ceara ajutor, sa caute informatii, sprijin. Solutii chiar exista, nu ma bag eu sa ti le dau pt ca nu sunt in tema, dar sunt intr-o situatie in care cineva apropiat are problema asta si studiez subiectul...Sunt curioasa cu ce variante mai veniti
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 17-02-2014
Dar este adevarat ca alcoolismul poate fi mostenit si ca este cea mai grea forma de combatut?
A raspuns Marcel in data de 17-02-2014
Da, intradevar, alcolismul e mai puternic in familie, adica de multe ori cand un parinte e alcoolic este si copilu. Stau si ma intreb daca este vorba de o gena, sau doar de factorii psihologici care intervin din copilarie si isi pun amprenta pe copilul adult. A doua este sigur, dar nu stiu daca este posibil sa fie si genele implicate. Oricum in cazurile astea este intr-adevar mai greu de renuntat, deoseori recidivistii sunt din categoria asta.
A raspuns Teodora Maria in data de 17-02-2014
M-am tot documentat si eu pe tema asta, referitor solutii naturiste, un ajutor ceva, si am tot gasit vorbindu-se despre Noni ca ar fi foarte bun pentru dependenta de alcool, si pentru alte vicii si dependente. Stiti ceva despre asta? ati incercat cumva, sau macar cunoasteti persoane care au incercat?
A raspuns Mariana in data de 17-02-2014
Si eu am auzit despre noni, sunb varianta suc, sau ceva lichid oricum, si am inteles ca functioneaza bine la dependente. eu as vrea sa incerc pentru fratele meu, fara sa ii spun pentru ce e, mai ales ca este bun pentru multe, o sa-l prezint ca ceva gen vitamine.
A raspuns Sorana in data de 17-02-2014
Mariana, ar trebui ca fratele tau mai intai sa constinetizese si sa vrea sa coopereze sa ren\unte la acest viciu, ca sa il poti ajuta. Nu stiu daca vreun tratment functioneaza fara vointa si implicare. Sper ca nu te-ai suparat, dar asta e adevarul. CAt despre sucul de noni, da, da rezultate, cunosc doua intaplari cu final fericit, dar ti-am zis care e conditia de baza.

Adauga Raspuns