Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce pot sa iau pentru arsuri la stomac?

Adaugata in 17-02-2014 de Sabrina Nicolae
Ce pot sa iau pentru arsuri la stomac?
A raspuns Theea in data de 17-02-2014
Eu am luat Gaviscon o perioada, dar acuma nu mai au niciun efect. Ori s-a oisnuit organismul cu ele, ori s-a agravat la mine.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 17-02-2014
Vreau sa incerc ceva naturist, care chiar daca este mai de durata, efectul poate este poate mai bun. Idee e ca nu stiu stiu ce, ceaiurile mi se par prea slabe ca sa de rezultate pe termen lung.
A raspuns Carmen Olaru in data de 17-02-2014
Ca pansament gastric si antiinflamator al mucoasei gastrice se poate folosi Liquid Chlorophyll sau Green Care. Ambele sunt pe baza de extract din lucerna. Daca arsurile sunt foarte persisntente si accentuate, se pot folosi amnadoua, in asociere.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 17-02-2014
Si Strong Bones plus este un supliment bun pentru inhibarea secretiei de acizi la nivelul stomacului.
A raspuns Manuela F in data de 17-02-2014
Suna ciudat, dar chiar am mai auzit ca suplimentele de calciu si magneziu ajuta in gastrite si arsuri la stomac pentru ca inhiba acizii gastrici.
A raspuns Vica Olaru in data de 17-02-2014
Treuie sa ai grija si la alimentatie, la ce care sunt acide sau care stimuleaza secretia de acizi, in mod special. De multe observi singur ce alimente iti fac,, pt ca dupa ele se declanseaza arsurile, si asta sti ce sa eviti ca sa nu ti se mai intampla asa des, sau asa intens.
A raspuns paula in data de 17-02-2014
am inteles ca lamaia, desi in exterior actioneaza ca un aliment acid, in copr devine alcalina si chiar benefica. Adica nu face rau la stomac, ci din contra. este adevarat?
Produs Recomandat Acidophilus with Psyllium
Acidophilus with Psyllium
Lactobacillus Acidophilus CaliVita® la cel mai mic pret online. Probioticele refac flora intestinala, ajuta la sanatatea intestinului. Constipatia / diareea pot aparea datorita unei flore intestinale perturbrate
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Produs Recomandat ProbioBalance
ProbioBalance
ProbioBalance CaliVita® la cel mai mic pret online. Flora intestinala poate fi perturbrata de administrarea antibioticelor, Probioticele acidophilul lactobacili bifidus trateaza arsurile stomacale si balonarile ajuta digestia si absorbtia intestinala Probiobalance CaliVita

Adauga Raspuns