Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce pot sa iau ca sa ma ingras?

Adaugata in 17-02-2014 de Sabrina Nicolae
Ce pot sa iau ca sa ma ingras?
A raspuns Vera in data de 17-02-2014
Vitamine complexe, cu un spectru larg, gen Full Spectrum
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 17-02-2014
Dar am si eu curiozitate. Cat de slaba poti sa fii de vrei sa te ingrasi? Toata lumea crea sa slabeasca, ajoritatea fetelor viseaza sa fie cat mai suple, si mai apar asa cate unele care vor sa se ingrase. E doar o intrebare de curiozitate....
A raspuns Dana Dinca in data de 17-02-2014
Pentru uriozitatea ta, exista si femei care nu vor sa aiba 45 de kg, si nu e nimic rau in asta. Nu e bine sa fii nici grasa, clar, dar nici prea slaba nu e ok, asa ca fiecare e liber sa isi aleaga cum vrea sa fie, nu crezi?
A raspuns Bella in data de 17-02-2014
Fetelor, sa revenim la subiect, si eu vreau sa mai pun cateva kg pt ca sunt ca o blana, asa ca haide mai bine sa cooperam, decat sa ne contrazicem. Eu am citit mai mult despre asta si am inteles ca, chiar daca suntem slabe, asta nu ne permite sa mancam asa orice, si in orce cantitate, doar ca sa ne ingrasam. Tb sa alegem mancaruri sanatoase, nu fast food. In felul asta nu riscam sa ne imbolnavi din dorinta de a pune cateva kg.
A raspuns Lorenna in data de 17-02-2014
DAr la faza cu mancatul seara sau noatea tarziu cum e? Eu stiam dintodeuna ca daca manaci prea tarziu e foarte daunator pt corp, mai ales pentru ficat. Mai nau aud la emisiune tv ca, din contra, nu ne face deloc rau sa mancam noaptea. Pe cine sa mai credem in cazul asta?
A raspuns Sorina in data de 17-02-2014
Si eu stiam ca nu e tocmai bine sa manaci pentru ficat pentru ca il fortezi si nu mai poate procesa, dar cum stiinta evolueaza si cercetarile descopera mereu cate ceva nou, poate o fi cum ai vazut. In cazul asta pot sa stau si eu linisitita, ca manacat mai mult noaptea decat ziua din cazau programului in ture pe care il am.

Adauga Raspuns