Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce efecte are apa alcalina pentru slabire si pentru sanatate in general?

Adaugata in 12-02-2014 de Sabrina Nicolae
Ce efecte are apa alcalina pentru slabire si pentru sanatate in general?
A raspuns Ioana Slav in data de 13-02-2014
In primul si in primul rand apa alcalina ajuta la cresterea ph-ului in organism, ajuta la curatare si purificare. Are proprietati terapeutie...
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 13-02-2014
apa alcalina are un ph mai mare de 7, undeva intre 8,5 si 9,5 e ideal. Un Ph alcalin nu permite dezvolatrea de boli si bacterii. E o mare valoare pentru sanatate, daca este consumata regulat.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 13-02-2014
Pai si de unde luam apa asta alcalina ca sa o consumam regulat? se gaseste la sticla imbuteliata?
A raspuns Nicutza in data de 13-02-2014
Nu stiu daa se gaseste imbuteliata, nu am auzit, dar nu e exclus. eu stiu ca exista niste dispozitive care se instaleaza in locuinte care transforma apa obisnuita de baut in apa alcalina. Aceste dispozitive purifica apa si apoi ii modifica ph-ul in functie de dorinta. Poate sa faca si apa acida, care nu se bea dar este foarte benefica pentru piele si pentru dezinfectarea de diverse obiecte de bucatarie.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 13-02-2014
Am inteles unele proprietati pentru sanatate asa in general, dar pentru slabire nu a zis nimeni nimic.,,,
A raspuns Dragos in data de 13-02-2014
Astea nu sunt toate nici pentru sanatate in general, are voarte multe efete benefice, dar ca sa iti raspund ce te intereseaza mai mult pe tine... apa alcalina ajuta la slabire prin faptul ca detoxifica organismul, il oxigenreaza si accelereaza metabolismul. Astfel arderile sunt mai mari, coprul e mai sanatos, functioneaza mai bine, iar consumul de apa in general ajuta la slabire. Sper ca ai inteles explicatia.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 13-02-2014
Apa alcalina purifica organismul si il echilibreaza in urma contratacurilor produselor acide pe care le consumam si care ne bloheaza metabolismul, pur si simplu. Apa alcalina deblocheaza aeasta functie a corpului, pe care ne baza pentru a ne mentine in forma.

Adauga Raspuns

*   = 1 + 3