Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

M-ar interesa un tratament homeopat pentru sterilitate. Incercam sa avem un bebelus de ceva timp si nu reusim. Nu vreau sa folosesc hormoni.

Adaugata in 04-09-2013 de Maria Dragomir
M-ar interesa un tratament homeopat pentru sterilitate. Incercam sa avem un bebelus de ceva timp si nu reusim. Nu vreau sa folosesc hormoni.
A raspuns Diana Enache in data de 30-11--0001
Pentru ca tot suntem la Calivita pe site, au niste produse bune pentru fertilitate pentru amandoi partenerii. Si noi le-am folosit si s-a intamplat minunea. Eu cred ca ne-au ajutat. Vital Man si Vital Woman se numesc. Contin plante si subbstante care regleaza functia aparatului reproducator si cresc fertilitatea. Exista undeva un forum unde multe persoane spun despre asta, dar nu ma retin exact unde. Poti sa incerci, sunt naturale. Acum depinde si ce probleme de fertilitate ai, dar nu au cum sa iti faca rau, poate doar bine. Bafta, sa auzim curand de doua liniute la test.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 08-01-2014
Cel mai bine e sa te axezi pe naturiste si nu hormoni, ca hoermonii provoaca dereglari si mai mare. Nu trebuie sa disperati, bebe apare cand nici va asteptati. Uneori se intampla repede iar alteori dureaza mai mult...depinde mai multi factori. Bafta!
A raspuns Adina in data de 08-01-2014
Inainte de toate trebuie sa renuntati la stresul asta ca aveti probleme si sa va concentrati numai pe asta. CAutati un tratament naturist bun si in timp ce il luati nu va mai ganditi la nimic, cand se intampla veti afla cu siguranta. :)
A raspuns Adelaida in data de 08-01-2014
Exista niste produse naturiste pt reglare hormonala, care e cea mai buna vanrianta. Astea actioneaza unde e nevoie si cat e nevoie. De exemplu uleiul de primula e foarte bun, pe mine m-a ajutat la relarea ciclului menstrual
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 08-01-2014
Referitor la ulei de primula, sau luminita de seara ii mai zice, eu il folosesc de 3 luni si luna asta chiar simt diferenta, Secretul cu naturiste este sa ai rabdare pentru ca nu schimba situatia peste noapte. Rabdare si fara stres, si o sa vezi ca se rezolva problema voastra.

Adauga Raspuns

*   = 7 + 5