Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce pot sa iau pentru balonare? Aceasta problema o am de ceva timp si nu stiu ce sa fac ca sa nu ma mai balonez din orice.

Adaugata in 12-02-2014 de Sabrina Nicolae
Ce pot sa iau pentru balonare? Aceasta problema o am de ceva timp si nu stiu ce sa fac ca sa nu ma mai balonez din orice.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 12-02-2014
In primul rand evita constipatia. Un onsum scazut de fibre si prea putina activitate fizica de multe ori cauzeaza onstipatia, care aduce cu ea balonarea obligatoriu.
A raspuns Alexandra in data de 12-02-2014
Atunci cand manaci trebuie sa ai rabdare sa mesteci mancarea bine inainte de a o inghiti si asa eviti sa inghiti di foarte mult aer, cum se intampla cand infuleci ca spartul :P De multe ori din cauza asta ne balonam, pentru ca nu stim cum sa mancam, sa nu mai vorbesc despre cantitatea de alimente pe care o consumam la o singura masa...
A raspuns Ana Elena in data de 12-02-2014
Daca se manaca incep si se mesteca bine mancare, automat se reduce i cantitatea de mancare ingerata pentru ca intre timp apare senzatia de satietate. Faptul ca invatatm sa mancam corect ajuta din mai multe puncte de vedere, si la digestie, dar si la controlul kilogramelor. De obicei cei care manaca fara sa respire, au si kg in plus.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 12-02-2014
Redu cnsumul de bauturi carbogazoase sau elimina-le de tot. Astea autobat formeaza gaze in stomac si senzatia de balonare. Poti sa le inlocuiesti cu apa plata cu lamaie, sau alte bauturi neacidulate. Se poate, e putin greu la inceput, dar apoi o sa vezi ce bine e. Nii nu itimai doresti sa le consumi din nou.
A raspuns Carol in data de 12-02-2014
Axeaza pe alimente anti-balonare. S-a dovedit prin studii ca anumite alimente care contin probiotice au capacitatea de a redue balonarea. Din aceste aliemtne fac parte iaurturile, ararul, patrunjelul, chimenul, ghimbirul...Acestea ajuta digestia si au o actiune anti-flatulenta. Si ceaiul de menta si musetel au un efect bunin acest sens.

Adauga Raspuns

*   = 2 + 3