Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce sa faci atunci copilul este racit?

Adaugata in 07-02-2014 de Sabrina Nicolae
Ce sa faci atunci copilul este racit?
A raspuns Teo in data de 07-02-2014
Frectii, ceaiuri, vitamina C, gargara cu sare. Depinde cat de racit este. Tb avut grija cu copii ca sunt foarte vulnerabil si racelile netratate bine duc la alte probleme pe viitor.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 07-02-2014
Mda, asa e, stiu asta, dar ma refeream la receli dinastea de sezon, obisnuite, in care trag de nas, stranuta, tusesc, fara sa faca complicatii. As vrea sa le dau ceva de la ineput ca sa nu ajunga pe ia antibiotic.
A raspuns Bianca in data de 10-02-2014
In caz de dureri in gat, gargara cu cateva picaturi de ulei de oregano diluat in putina apa este o solutie foarte buna. Noi folosim cu totii in familie metoda asta si functioneaza mai bine dacat orice altceva am incercat pana acuma.
A raspuns Ioana in data de 10-02-2014
Pentru nas infundat si si iritat sunt foarte bune inhalatiile cu ceaiuri din plante, sau cele speciale de la plafar. Sunt foarte buni si aerosoliidaca aveti un astfel de aparat acasa. FAce treaba foarte buna.
A raspuns Tia in data de 10-02-2014
Ca sa ii intairit imunitatea puteti sa ii dati su de noni, contine foarte multe vitamine si este foarte bun pentru intarirea organismul ca sa il protejeze de alte imbolnaviri. Eu la copiii mei le dau noni de 2 ori pe an, toamana si primavara, si nu prea am mai avut nicio treaba cu reala la ei, nici cand au fost viroze la scoala.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.

Adauga Raspuns

*   = 9 + 0