Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am un ganglion limfatic marit de multa vreme. Ce ar putea insemna asta?

Adaugata in 07-02-2014 de Sabrina Nicolae
Am un ganglion limfatic marit de multa vreme. Ce ar putea insemna asta?
A raspuns Rodica in data de 07-02-2014
Foarte multe ar putea insemna. De ele mai multe ori poate sa insemne o infectie, sau uneori chiar nimic semnificativ. Cel mai pb ai imunitatea slaba si ti se mai umfla amigdalitele ceva, sau racesti des si deasta.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 07-02-2014
Eu toata copilaria ama vut ganglionii limfatii umflati, cand pe o parte cand pe alta cand e ambele, si mi s-a spus ca de la raceala, stateam mai tot timpul racita.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 07-02-2014
Dar eu am asa de vreo un an si nu cred ca am fost racit in continuu. Totusi tind sa cred ca nu e vb de raceala.
A raspuns Sorin in data de 11-02-2014
Un ganglion marit poate sa insemene chiar si o problema cu dantura sau probleme ORL. Trebuie invesigat de ar putea proveni, dar nu trebuie sa te sperii pentru ca de cele mai multe ori inseamna ceva mai putin grav.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 11-02-2014
Daca ganglionii dor si sunt mobili, e semn de infectie.
A raspuns Marius D in data de 11-02-2014
Sa nu faci confuzie intre o glanda parotida inflmata si un ganglion. Am mai vazut confuzii de genul acesta. Glanda parotida se umfla in zona maxilarului, ca la oreion, si nu are treaba cu ganglionii limfatici.
A raspuns Adela in data de 11-02-2014
De cele mai multe ori un galgion devine inflamat si vizibili ca o reactie a corpului e aparare impotriva focarelor de infectii. Ganglionii din zona mandibulei si a gatului indica o infectie orl, gingivala sau dentara. O infectie orl poate insemna o amigdalita, o sinuzita, otita, rinofaringita...
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 11-02-2014
Dar nu ar trebui sa si dispara odata cu infectia, la ceva timp? Sunt unii ganglioni care raman acolo persistenti? zicea cineva ca il are chiar de ani.
A raspuns Emilia Popescu in data de 11-02-2014
De multe ori unele probleme devin gronie, in special problemele orl, care nu prea se trataza de obicei decat in cazuri destul de acute, si din cauza ca ele persista, persista si ganglionii. sa nu mai vb de problemele dentare, care pot exista in gura timp de ani si nu se face nimic.

Adauga Raspuns