Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Scaderea tensiunii arteriale in mod natural

Adaugata in 03-02-2014 de Sabrina Nicolae
Scaderea tensiunii arteriale in mod natural
A raspuns Alinutza in data de 03-02-2014
sa eliminati sarea din alimntaite cat mai mult posibil. Sarea se stie ca creste tensiunea.
A raspuns Georgeta in data de 03-02-2014
Da, intr-adevar sarea creste tnsiunea, mai ales daca exista deja probleme, dar sunt si alte fenomene care participa. Alimentatia in general, greutatea corprorala, lipsa de miscare, predispozitia la boli de inima si tensiune arteriala mare, probleme hormonale, etc
A raspuns Manuela F in data de 03-02-2014
Vedeti ca sarea care o onsumati nu e doar aia care o puneti voi in mancare si stiti de ea, sarea sa gaseste in toate alimentele cumparate(paine, fainoase, etc) si chiar si in legume. Ideal ar fi atunci cand tineti regim sa tineti cont de toate ce ar putea contine sare.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 04-02-2014
Usturiul in alimentatie este iar indicat pentru tensiune, pe alte indicatii. este antioxidant si fludizeaza sangele, previne inflamatia. Axeaza-te pe alimentele aste ape care le poti onsuma.
A raspuns Getuta in data de 04-02-2014
Chestia este ca nu stiu cine isi permite sa consume usuturoi in mod regulat avand in vedere efectul care il are dupa aceea in ceea ce priveste respiratia. Nu te poti duce la serviciu sa ragai in fata clientilor a usturoi. Poate doar pensionarii pot aplica metoda usturoiul.
A raspuns Madalina in data de 04-02-2014
Intr-un fel ai si tu dreptate Getuta, dar depinde si de serviciu si depinde si de cand in consumi. In cazul tau poti sa consumi usturoi ca supliment alimentar, care de ele mai multe ori are si patrunjel in compozitie, si nu vei mai ragai a usturoi in fata clientilor :))))) Exista solutii pt toate, daca vrei....

Adauga Raspuns

*   = 6 + 5