Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

De ce ma doare capul dimineata cand ma trezesc?

Adaugata in 03-02-2014 de Sabrina Nicolae
De ce ma doare capul dimineata cand ma trezesc?
A raspuns Doinita in data de 03-02-2014
Nu dorimi bine poate. Visezi mult, te trezesti des?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 03-02-2014
Nu intordeuna dorm bine, ma perpelesc cam mult noapte, si da mai si visez uneori exagerat de mult, dar nu in fiecare noapte.
A raspuns Lina in data de 03-02-2014
poate esti stresata, si in acelasi timp obosita. Incearca sa iei ceva natural ca sa te ajute sa dormi bine.
A raspuns Teo in data de 03-02-2014
Se poate sa fie si de la tensiune. Pe mine ma doare fruntea si tamplele si am tensiunea mica, asta ar fi explicatia la mine pentru durerile de cap la trezire. Apoi beau o cafea si imi mai revin.
A raspuns Remus in data de 04-02-2014
Poate din lipsa de oxigenare la creier. Eu am luat tratament pt asta. Poti sa incerci ceva care imbunateste circulatia la nivel cerebral. Gingko biloba e bun. Ca sa dormi bine te poti ajuta de diverse trucuri, sau kiar si pastile, dar sa fie naturale.
A raspuns Nina in data de 04-02-2014
Materialul prost :))) Asa imi zice mie sora mea, asta ca o gluma. Si eu patesc la fel, dar si perioade mai bune. Inca nu mam prins de la ce, tot investighez si caut solutia. Acum mi-am luat Rhodiolin pentru stres, am inteles ca este bun pentru dureri de cap.
Produs Recomandat Rhodiolin
Rhodiolin
Suplimentul naturist Rhodiolin de la Calivita® este un ajutor excelent in depresie, stres, stare de oboseala. Are efect antioxidant si protejeaza ficatul. Solutia naturala fara efecte secundare de a scapa de stress.
Produs Recomandat Ginkgo xc
Ginkgo xc
Ginkgo XC CaliVita® la cel mai mic pret online. Este un extract de ginkgo biloba, este foarte bun pentru circulatia sanguina centrala si periferica imbunatatseste memoria.

Adauga Raspuns