Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am o lesuiala la stomac de vreo o luna, si de multe ori mai simt si ametita daca nu mananc des. Ce leacuri as putea sa folosesc?

Adaugata in 03-02-2014 de Sabrina Nicolae
Am o lesuiala la stomac de vreo o luna, si de multe ori mai simt si ametita daca nu mananc des. Ce leacuri as putea sa folosesc?
A raspuns Dorin in data de 03-02-2014
Poate este o perioada in care esti mai slabita si organisme cere mai multa alimentatir, nu cantitativ, ci calitativ.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 03-02-2014
Si eu patesc asta in anumite perioade, dar trece de la sine. Adevarul este ca am am observat ca mi se intampla cand nu prea manac ce trebuie, si ma simt la fel, ametita. Cel mai probabil e un declin alimentar. Incearca sa manaci mai sanatos o perioada, tb sa iti revi
A raspuns Betty in data de 03-02-2014
DAca amestesti si iti e foame des, s-ar putea sa iti scada glicemia. Poti sa iti faci o testare pt glicemie. Eu asa patesc din cauza asta, nu pot sa stau nemenacata, merg cu biscutii si ciocolata dupa mine in permaneta pt ca altfel ma ia cu lesin.
A raspuns Oana in data de 05-02-2014
Poti sa incerci un ceai gastric, poate ai prea mult acid la stomac, sau poate ai un fel de intoleranta sau indigestie pentru ceva...opti sa incerci si enzime digestive pentru digestie buna.
A raspuns Veronica Yordanova in data de 05-02-2014
Poate este vreo tulburare digestiva si ar trebui sa te axezi mai mult pe asta. Iti recomand Green Care si Digestive Enzymes.
A raspuns MonY in data de 05-02-2014
poti sa consumu pe fiecare dimineata pe stomacul gol germeni de cereale cu miere, ajuta foarte mult si la digestie, si la absorbtia nu nutrienti si plus ca ele in sine ofera nutrienti.
Produs Recomandat Meal Time
Meal Time
Meal Time CaliVita la celmai mic pret online, ajuta digestia, tratament naturist in tulburarile digestive, balonari, gaze la stomac

Adauga Raspuns