Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ma simt lipsita de energie si obosita aproape tot timpul. Ce pot face?

Adaugata in 31-01-2014 de Sabrina Nicolae
Ma simt lipsita de energie si obosita aproape tot timpul. Ce pot face?
A raspuns Deea in data de 31-01-2014
Poate este stresata, nu dormi bine. Incearca si odihneste-te! conteaza cel mai mult, crede-ma!
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 31-01-2014
Nu am rpobleme cu somnul, dorm suficient, cred ca alta e cauza.
A raspuns Rodica in data de 31-01-2014
Poate nu te alimentezi bine, mai ales acuma iarna cum e tendinta sa se consume mai mult alimente cu calorii goale. Baga multe fructe, legume, ceaiuri, urizici daa mai ai de unde(aparusera dar le-a acoperit zapada).
A raspuns Elena in data de 31-01-2014
Ia si tu niste vitamine. Iarna e greu sa obtii tot ce trebuie dinmancare, pentru ca se deterioreaza din cauza conservarii, congelarii, etc. Baga un supliment ceva. Ti-as recomada ZenThonic, dar e cam scumpicel. Oricum sunt multe alte variante pe aici, de la mai scumpe la mai ieftine. ai de unde alege.
A raspuns Angy in data de 04-02-2014
Iti recomand sa faci o cura cu suc de fructe si legume, gen portocale, sfecla rosie, mere, rodie, dinastea de sezon. Te vor vitaminiza si iti vor reda energia de care ai nevoie.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 04-02-2014
Iesi in aer liber si oxigeneaza-te, poate stai prea mult tmp in casa si esti sedentara. Incearca sa faci si ceva miscare, chiar si o saniuta acum pe zapada, cred ca te scoate din toata starile, si vine energia de la sine. Delecteaza-te mai mult prin acitivitati placute si antrenante, care te fac sa misti sau iesi in aer liber.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 06-02-2014
Poate ai o anemie, care da de obicei stari dinastea. Anemia poate sa fie din lipsa de fier, dar nu numai si din lipsa de vitamine B. Poti sa incerci un supliment nutritiv cu vitamine, unul ceva mai complex ca sa acoperi tot.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 06-02-2014
Poti sa incerci Power Mins pentru minerale si complexul de B- uri. Ori mai poti folosi unul simgur si mai complex, Full Spectrum, suplimentele de vitamine pe grupe de sange, sucul de noni, extractul de lucerna. Ai atatea varianteeee. Eu am folosit recent ceva pe baza de alge si ceva culaptisor de matca si pot sa spun ca m-am simtit excelent.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 06-02-2014
Ma facusi varsa cate optiuni imi prezentasi! Si eu de unde stiu ce sa aleg?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 06-02-2014
paie e simplu, intri pe site si le analizezi pe toate si care ti se pare cel mai potrivit pentru tine. Tu sti mai bine ce stari ai si vezi fiecare ce ofera. Haide ca nu e grue deloc. Poti sa gasesti aici pe site toate depsre care eu vorbesc. Chiar daca nu le-am spus denumirele, poti sa cauti tu cu search si gasesti produsul. :)
Produs Recomandat Meal Time
Meal Time
Meal Time CaliVita la celmai mic pret online, ajuta digestia, tratament naturist in tulburarile digestive, balonari, gaze la stomac

Adauga Raspuns