Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Desi sunt slab, colesterolul meu este mare. Aceasi lucru se intampla si in cazul unui prienten, care este tot slab. De ce se intampla acest lucru?

Adaugata in 30-01-2014 de Marin
Desi sunt slab, colesterolul meu este mare. Aceasi lucru se intampla si in cazul unui prienten, care este tot slab. De ce se intampla acest lucru?
A raspuns Petrica in data de 30-01-2014
Nivelul colesterolului total tb sa fie sub 200 mg /dl.
LDL ar trebui sa fie intre 100-130 ml/dl, HDL intre 50 -60mg/dl, iar trigliceridele sub 150 mg/dl. Nivelul de colesterol nu este afctat doar de ceea ce mananci ci si de metabolismul colesterolului LDL.
Următorii factori sunt cei mai importanti: Ereditatea, dieta, greutatea corporală, cantitatea de activitate fizica / exercitii fizice, vârstă și sexul, consumul de alcool si nivelul de stres.
A raspuns Manole in data de 30-01-2014
Factorul numaru unu care conduce la trigliceride crescute si un dezechilibru de lipide este insulina. Acest lucru apare de obicei ca un raspuns la stres sau zahar!!!!
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 30-01-2014
prea multe cereale, prea mult stres, exercitii fizice insuficiente, compozitia organismului saraca, etc
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 30-01-2014
Concetreaza-te pe reducerea de alimente procesate, fainoase si zahar. Consuma proteine din grasimi in cantitati mici, ulei de cocos si ulei de masline cu moderatie si o gramada de fructe si legume. De asemenea tb sa iti tii nivelul de zahar sub control, sa faci exercitii fizice si sa iti tonifiezi muschii. Dupa toate astea refa-ti analizele si vezi daca s-a imbunatit ceva.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 06-02-2014
Nu e regula ca sa fi gras ca sa ai colesterol mare. Inseamna ca ceva nu functioneaza bine la tine, si mai degraba metabolismul grasimilor. Cel mai pb nici nu prea ai un stil sanatos si se combina ce amanaci, cu nivelul de activitate, cu metabolismul si da uneori cu eroare, se pare....:P
A raspuns Magdalena in data de 06-02-2014
vine primavara, asa ca tine o cura cu salata verde, spanac, urzici, fructe...si sg iti revi.
A raspuns Calivita in data de 06-02-2014
Poti sa incerci Cholestone Calivita. Este un supliment natural, special pentru scaderea si mentinerea colesteroluli in limite normale. Cantine plante si cativa nutrienti, deci nu poate sa faca rau nimanui si nu are contraindicatii.
Produs Recomandat Cholestone
Cholestone
Cholestone CaliVita®, produs naturist care scade colesterol si il mentine in limite normale.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 5 + 10