Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce sa faci cand copilul vomita?

Adaugata in 27-01-2014 de Sabrina Nicolae
Ce sa faci cand copilul vomita?
A raspuns Nadina in data de 27-01-2014
Nu ai specificat cat de mare e copilul. Daca e mic e normal sa vomite, inca organismul lui nu e daptat, manaca mai mult decat are nevoie, sta intr-o pozitie incorecta, etc.... nu ar trebui sa fie probleme daca nu vomita mult odata.
A raspuns Mariana in data de 27-01-2014
Daca deja e mai mare si nu mai e cazul prezentat de Nadina, si deja manaca alimente, s-ar putea sa fie vorba de o infestare cu vre-un virus, o bacterie...ceva din alimentatie. Eu am pati-o la varsta de 1 an a copilului si avea gastroenterita, de la o bacterie din alimentati.
A raspuns Melissa in data de 27-01-2014
este foarte important sa ii dai multe lichide, daca e cazul, adica daca e suficient de mare sa bea si altceva decat lapte, pt ca se deshidrateaza de la vomitat. Trebuie sa il lasi sa se odihneasca ca sa ajute corpul sa se refaca. Somnul e cel mai bun. Daca varsaturile sunt de la o infectie, atunci e nevoie ca medicul sa prescrie un tratament. Nu neglijati, poate sa fie ceva banal, dar si ceva mai serios. Vezi cum evolueaza starea lui si in functie de asta actionezi...
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 28-01-2014
Daca e bebelus, neaparat sa nu doarma pe spate, pt ca se ineaca. Si e ff important ca dupa ce papa laptic sa il tii pe piep si sa il bati pe spate pana iasa gazele din burtica.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 28-01-2014
Copilul meu are 2 ani si imi cam vomita de 3 zile, mi se pare ca face si febra. Amigdalitele nu vad inflamate, si nu stiu ce sa cred ca are. Aveti vreo parere, ati mai patit?
A raspuns VAnesa in data de 28-01-2014
Poate are probleme la stomacel, i-ai dar sa pape ceva ce nu i-a mers, sau alterat. Mai lasa-l putin sa vezi daca isi revine, daca face febrai ii dai ce ii dai de obicei pt febra, iar daca nu se face bn merge iute la medic, sa nu fie ceva complicat care are nevoie de trarament.
Produs Recomandat Acidophilus with Psyllium
Acidophilus with Psyllium
Lactobacillus Acidophilus CaliVita® la cel mai mic pret online. Probioticele refac flora intestinala, ajuta la sanatatea intestinului. Constipatia / diareea pot aparea datorita unei flore intestinale perturbrate

Adauga Raspuns

*   = 6 + 2