Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum sa tratam zonele de piele uscata?

Adaugata in 23-01-2014 de Sabrina Nicolae
Cum sa tratam zonele de piele uscata?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 23-01-2014
Cu o crema foarte emolienta, sau chiar cu vaselina pura.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 23-01-2014
Nu functioneaza intotdeuna cremele emoliente, pe mine ma tine asa de vreo 2 luni, iar crema are efect putin doar imediat dupa ce mai dau, apoi intra in piele de tot si la o ora e ca si cand nu m-as fi dar cu nimic. Am coatele solzoase, genunchii la fel, buzele se tot cojesc pana ma doare si da sangele, nu prea inteleg fenomenul.
A raspuns Alinutza in data de 23-01-2014
Poate esti deshidrata, sau, avand in vedere ca este iarna si stai mult timp la caldura uscata, poate din cauza asta. Incearca pe langa creme sa folosesti si niste vitamine pentru piele, si un umidificator in casa.
A raspuns Denisa in data de 28-01-2014
Pot sa va recomand Hand and \body Lotion cu vitamina A si ulei de masline. Hidrateaza bine si se poate folosi pe tot corpul. Pentru fata sunt cremele Aquabelle. Eu folosesc toata gama si nu a deloc pb cu pielea. :)
A raspuns Carmen in data de 28-01-2014
Si produsele Babaria sunt foarte bune, foarte emoliente. Merg perfect pt problemele tale de piele uscata.Este varianta cu estract de melc, varianta cu ulei de macese, cu ulei de masline...merg toate foarte bine pt piele uscata si aspra. Vei fi multumita cu siguranta.
Produs Recomandat Stress Management B Complex
Stress Management B Complex
Stress Management B Complex CaliVita® la cel mai mic pret online, cuprinde toate vitaminele de tip B.

Adauga Raspuns

*   = 2 + 8