Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Imi apar des bubite mici pe maini, ce pot face?

Adaugata in 23-01-2014 de Sabrina Nicolae
Imi apar des bubite mici pe maini, ce pot face?
A raspuns Crina in data de 23-01-2014
Daca iti ies doar pe maini posibil sa ai alergie la ceva. E cam greu sa iti dai seama la ce pt ca mainile intra in contact cu de toate. Trebuie sa urmaresti, pri produsele de curatat, ori chiar sapunul de la baie, sau crema obisnuita de maini.
A raspuns Ramonel in data de 23-01-2014
Eu am avut o iritatie pe dosul palmei, tot asa sub forma de bubite marunte, si intr-un final am descoperit ca de la sapunul lichid de la baia de la serviciu. Mi-a luat ceva timp sa descopar, dar intr-un final am rezolvat problema. Deci are dreptate Crina, e de la ceva care folosesti in mod regulat, trebuie analizat ce...
A raspuns Doina in data de 23-01-2014
Eu fac asa de la frig, daca va puteti inchipuiu. Am avut toata iarna si nu intlegeam de la ce, pana cand am fost nevoita sa stau 2 saptamani pe acasa cu o varicela si mi-am revenit. apoi cand am iesit din nou in frig iar au aparut. Nu stiu ce as putea face in cazul meu, pt ca nu pot sa nu mai ies din casa. S-a mai intamplat cuiva asa ceva, ce ati facut?
A raspuns Tudora in data de 29-01-2014
Cel ai probabil este o deratita de contact, si trebuie sa vezi de la ce. Indicat ar fi sa eviti ceea ce iti provoaca. Foloseste manusi cand faci menajul.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 29-01-2014
Se poate sa fie si de la ficat? Cine mi-a sgerat si varianta asta si mi-a recomandat sa iau ceva pentru ficat, care sa il deblocheze si sa il faca sa functioneze bine.
A raspuns Dany in data de 29-01-2014
DA, eu am patit de la ficat, dar mi-a aparut pe o zona mai extinsa de piele, si pe brate, si intr-adevar a functionat o cura cu ceva natral pentru ficat.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 29-01-2014
Pai si in cazul in care sa presupunem ca ar fi ficatul, ce mi-ati recomanda? Vreau sa aud o varianta testata si care a functionat.
A raspuns Florina in data de 29-01-2014
LiverAid, este bun pentru regerarea ficatului. E creat special pentru asta. Poate fi folosit in diverse manifestari, gen eruptii pe piele, ficat gras, ficat marit, etc. Testat de mine si cu rezultate bune!
Produs Recomandat Stress Management B Complex
Stress Management B Complex
Stress Management B Complex CaliVita® la cel mai mic pret online, cuprinde toate vitaminele de tip B.

Adauga Raspuns

*   = 2 + 0