Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Evening Primrose Oil pentru reglarea menstruatiei?

Adaugata in 21-01-2014 de Anisoara
Evening Primrose Oil pentru reglarea menstruatiei?
A raspuns Oana in data de 21-01-2014
Este foarte bun, l-am folosit si eu o perioda si chiar are efect
A raspuns Ana Maria in data de 21-01-2014
Eu incercam sa raman insarcinata si tocmai in perioada aia incepusem sa am dereglari menstruale din ce in ce mai des. Deja ma speriasem pt ca dr mi-a zis ca am ovare polichistice si sunt din cauza derglarii hormonale si un motiv pentru care a inceput sa apara dereglari. Nu asta am vrut sa aud, cand vroiam bebe, dar am luat-o ca atare si am cautat pe forumuri. Sincer mi-a fost si putina teama, ca asa exista multe tratamente naturiste, dar mi-a fost teama sa nu ma dereglez si mai tare. Pana la urma m-am decis sa folosesc o varianta care mi s-a parut mie mai sigura si am ales uleiul de primula. Am luat pe fiecare zi cate 2 capsule si cam din a 3-a luna zic eu ca am simtit diferenta, adica a venit dupa multe luni normal. Nu garantez ca asta a fost motivul, dar am motive sa cred pt ca altceva nu mai facusem. L-am luat in continuare si la inca 2 luni am si ramas insarcinate. Eu cred ca pe mine chiar m-a ajutat.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 21-01-2014
Si eu am luat o perioada de 6-7 luni pt ca aveam simptome prementruale care ma deranjau cam de un an asa. Si sincer am simtit diferenta. Probabil s-au reglat hormonii, cum zice in prospect. Am facut o pauza ca nu stiu daca pot sa iau asa continuu, dar ma simt bine si acuma, sper sa nu revina iar.
A raspuns Maditza in data de 28-01-2014
Da, pentru ca regleaza hormonii. Mie mi-a facut bine si la ten, poate ca aveam cosuri tot din cauza hormonilor.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 28-01-2014
dar capsulele astea cu lei de primula pot fi sparte si folosite si pe piele pentru ten, sau tot intern le-ai folosit?
A raspuns Dora in data de 28-01-2014
Buna intrebare, si eu m-am gandit la asta dar inca nu am aplicat.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 28-01-2014
Da, chiar merge foarte bine si e foarte buna combinatia. Cu o capsula sparta de dai pe toata fata si pe decolteu, si o sa vezi ce bine iti face la piele. Sa alternezi cu varianta interna bineinteles.
Produs Recomandat Evening Primrose Oil
Evening Primrose Oil
Evening Primrose oil (uleiul de primula) CaliVita® la cel mai mic pret online, inlatura simtomele neplacute menstruatiei.Atioxidant eficient in tratarea pielii uscate, a parului, tulburari menstruale
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns