Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Evening Primrose Oil pentru reglarea menstruatiei?

Adaugata in 21-01-2014 de Anisoara
Evening Primrose Oil pentru reglarea menstruatiei?
A raspuns Oana in data de 21-01-2014
Este foarte bun, l-am folosit si eu o perioda si chiar are efect
A raspuns Ana Maria in data de 21-01-2014
Eu incercam sa raman insarcinata si tocmai in perioada aia incepusem sa am dereglari menstruale din ce in ce mai des. Deja ma speriasem pt ca dr mi-a zis ca am ovare polichistice si sunt din cauza derglarii hormonale si un motiv pentru care a inceput sa apara dereglari. Nu asta am vrut sa aud, cand vroiam bebe, dar am luat-o ca atare si am cautat pe forumuri. Sincer mi-a fost si putina teama, ca asa exista multe tratamente naturiste, dar mi-a fost teama sa nu ma dereglez si mai tare. Pana la urma m-am decis sa folosesc o varianta care mi s-a parut mie mai sigura si am ales uleiul de primula. Am luat pe fiecare zi cate 2 capsule si cam din a 3-a luna zic eu ca am simtit diferenta, adica a venit dupa multe luni normal. Nu garantez ca asta a fost motivul, dar am motive sa cred pt ca altceva nu mai facusem. L-am luat in continuare si la inca 2 luni am si ramas insarcinate. Eu cred ca pe mine chiar m-a ajutat.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 21-01-2014
Si eu am luat o perioada de 6-7 luni pt ca aveam simptome prementruale care ma deranjau cam de un an asa. Si sincer am simtit diferenta. Probabil s-au reglat hormonii, cum zice in prospect. Am facut o pauza ca nu stiu daca pot sa iau asa continuu, dar ma simt bine si acuma, sper sa nu revina iar.
A raspuns Maditza in data de 28-01-2014
Da, pentru ca regleaza hormonii. Mie mi-a facut bine si la ten, poate ca aveam cosuri tot din cauza hormonilor.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 28-01-2014
dar capsulele astea cu lei de primula pot fi sparte si folosite si pe piele pentru ten, sau tot intern le-ai folosit?
A raspuns Dora in data de 28-01-2014
Buna intrebare, si eu m-am gandit la asta dar inca nu am aplicat.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 28-01-2014
Da, chiar merge foarte bine si e foarte buna combinatia. Cu o capsula sparta de dai pe toata fata si pe decolteu, si o sa vezi ce bine iti face la piele. Sa alternezi cu varianta interna bineinteles.
Produs Recomandat Evening Primrose Oil
Evening Primrose Oil
Evening Primrose oil (uleiul de primula) CaliVita la cel mai mic pret online, inlatura simtomele neplacute menstruatiei.Atioxidant eficient in tratarea pielii uscate, a parului, tulburari menstruale
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns